• Haberler
  • Genel
  • Sorunların çözümü için sivil toplum güçlü olmalı

Sorunların çözümü için sivil toplum güçlü olmalı

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikalar, olağan genel kurulda güven tazeleyen Harb-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Nihat koçak’ı ziyaret etti. Uslu, sivil toplum kuruluşlarının güçlü olması hâlinde sorunların çözülebileceğini belirtti NİHAT KOÇAK’A TEBRİKTürk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, Harb-İş Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuyan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem [&hellip]

Sorunların çözümü için sivil toplum güçlü olmalı

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikalar, olağan genel kurulda güven tazeleyen Harb-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Nihat koçak’ı ziyaret etti. Uslu, sivil toplum kuruluşlarının güçlü olması hâlinde sorunların çözülebileceğini belirtti

NİHAT KOÇAK’A TEBRİK
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, Harb-İş Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuyan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, olağan genel kurulda güven tazeleyen Harb-İş Şube Başkanı Nihat Koçak’ı tebrik etti. Genel kurulun olumlu bir havada geçtiğini kaydeden Uslu, sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi gerektiği üzerinde durdu.
GENEL KURULLARDA
SORUNLAR DİLE GETİRİLSİN
Uslu, şöyle konuştu:
“Genel kurullar daha canlı olmalı. Bu ilin gelişmişliğiyle ilgili bir husus. Orada sivil toplum kuruluşlarının sorunları gündeme getiriyor olması, sorunların çözülmesinde yardımcı olacak. Bizim genel kurullarımız Afyon’da üst düzey devam etmiyor. İşçi sendikalarının genel kurullarının Afyon’da en iyisi olduğunu söyleyebilirim.”
ÖNCELİK, İŞYERİNE
SAHİP ÇIKMAK
Harb-İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Nihat Koçak ise önceliklerinin işyerlerine sahip çıkmak olduğunu belirtti. Koçak, “İşyerlerimiz günden güne eriyor. Bizim öncelikli işlerimizden birisi de budur” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme