'Sorunları birlikte çözeceğiz'

CHP'li heyetin ziyaretinde konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, memleket adına, ülke adına güzel şeyler olacağına dikkat çekerek, 'Sorunları birlikte çözeceğiz' dedi   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Av. Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve beraberindeki heyet Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. 'CHP [&hellip]

CHP’li heyetin ziyaretinde konuşan Demokrat Parti İl Başkanı
Hikmet Bülbül, memleket adına, ülke adına güzel şeyler olacağına
dikkat çekerek, “Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Av. Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve beraberindeki heyet Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.
“CHP TABANIN SESİNİ DİNLİYOR”
Ziyarette konuşan DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, yaşanan sorunları CHP’li heyet ile birlikte tartışarak çözüme kavuşturacaklarını aktardı. CHP’nin tabanın sesini dinlediğini, milletin derdi ile dertlendiğini ifade eden Başkan Bülbül, “Biz de Demokrat Parti olarak düşüncelerimizi paylaşacağız. İnşallah memleket adına ülkemiz adına bizlere umut bağlayan gençler adına hayırlı bir toplantı olacağını ümit ediyorum.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’I
KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”
Afyonkarahisar’da pandemi döneminde halkın yaşadığı sıkıntıları yerinde dinleyip çözüm önerilerini, çözüm noktasında özellikle iktidarı uyarmak için 32 milletvekili ve genel başkan yardımcısıyla Afyonkarahisar’ı iki gündür karış karış gezdiğini belirten Köksal,“Afyonkarahisar’daki hemşehrilerimizin sıkıntılarını zaman zaman meclise taşıyarak, zaman zaman yerinde onlarla birlikte çözüm için mücadele ederek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Av. Gülizar Biçer Karaca da hep birlikte yürüyecekleri bir yol olduğunu ifade ederek, “Mücadele edecek çok büyük bir vatan toprağımız var. Tarım Bakanı dedi ki ‘çiftçilerimiz halinden çok memnun ve bu yıl gelirde rekor kırdılar.’ Biz de dedik ki CHP olarak tüm illerimizde çiftçilerimizi ziyaret edelim.” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme