Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

SORUMLULUK DUYGUSU ANAHTAR KELİME – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 22 Ekim 2016 Cumartesi 12:33:37
 

AK Parti’nin İstişare Toplantısına dün itibariyle ev sahipliği yapmaya başladık. Türkiye’nin yönetim kadrosunu yine iktidar partisinin kurulduğu il olarak ağırlamaktayız. Başta AK Parti Genel Başkanı Sayın Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere kabine üyeleri, partililerin ziyarete elbette büyük bir önem taşıyor.
Güvenliğinden, düzenine kadar iyi bir ev sahipliği elbette zorunludur. Bu noktada ev sahibi ilde ikamet eden vatandaşlar olarak elbette hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. İlk akla gelenler trafik düzenini alt üst etmemek adına yaya bile olsa lüzumu yoksa aciliyet arz etmiyorsa trafiğe araçla ve toplu taşıma ile çıkmamak. Güvenlik güçlerine, trafiğinden, asayişine kadar yardımcı olmak en başta geleni diye düşünüyorum.
Zaten trafik, park, toplu taşıma gibi günlük sorunları yoğun yaşayan insanlarız. İşi daha da çıkmaza götürmenin hiç kimse için âlemi yok. Bu ve benzeri hassas süreçlerde aslında her zaman sorumluluk duygusuyla hareket etmek gerekmiyor mu?
Sorumluluk anahtar kelimelerden biri muhakkak. Meseleyi hal yoluna koymanın ve mesele çıkarmamanın çok zaman özeti belki. Bu sefer ki Sayın Başbakan’ın Afyonkarahisar programı takibinde özellikle korumaların vatandaşlara ve gazetecilere karşı nezaketleri dikkatlerden kaçmadı. Hani yakın geçmişte ki benzer programlarda ki itiş, kakış ve keyfiyete dayanan kabalıklar hafızalarda ki tazeliğini korurken yorucu ama güzel bir takip oldu diyebiliriz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER