Sönmez AVM 3. Şubesi'ni de açtı

Afyonkarahisar sermayeli Hacı İbrahim Sönmez ve Mehmet Sönmez ortaklığında ilk şubeleriyle Çay'da  hizmet veren Sönmez AVM Kurtuluş Caddesi'nde daha önce açtıkları şubeyle şube sayısını ikiye çıkartmıştı. Şimdi de Ambaryolu Caddesi üzerinde bir şube daha açan Sönmez AVM müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için dördüncü şube için arayışa başladı. Açılışını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hacı İbrahim [&hellip]

Afyonkarahisar sermayeli Hacı İbrahim Sönmez ve Mehmet Sönmez ortaklığında ilk şubeleriyle Çay’da  hizmet veren Sönmez AVM Kurtuluş Caddesi’nde daha önce açtıkları şubeyle şube sayısını ikiye çıkartmıştı. Şimdi de Ambaryolu Caddesi üzerinde bir şube daha açan Sönmez AVM müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için dördüncü şube için arayışa başladı. Açılışını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hacı İbrahim Sönmez ve Mehmet Sönmez’in yaptığı şube hizmete girdi. Kurdele kesimi öncesinde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Afyonkarahisar sermayeli bir işletmenin ilimizde çalışması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Vergisini Afyonkarahisar’da veren, çalışanlarını Afyonkarahisarlılar’dan seçen işletmeler herkes tarafından beğenilen bir durumdur. İnşallah işletme sayılarını artarak çalışanlarıyla birlikte büyümeye devam ederler. Bu şubenin hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.
Kurdele kesimi sonrasında şubeyi gezen Başkan Çoban şubenin güzel olduğuna dikkati çekerken tüm Afyonkarahisar halkını da şubeye davet etmeyi unutmadı.
Şube açılışından sonra konuşan Hacı İbrahim Sönmez, “Afyonkarahisarlıların desteği ile üçüncü şubemizi açtık. İnşallah halkımıza vatandaşımıza iyi bir hizmet sunmak istiyoruz. Tabi bu çalışanlarımızla gerçekleşecektir. Kendimizin bunu başaramayacağını biliyoruz, inşallah çalışanlarımızla birlikte başarılı bir işletme olacağız” dedi.
Çalışmaların arkasının gelmesini temenni eden Mehmet Sönmez, “Allah hayırlı uğurlu eyler inşallah. Arkasının gelmesini temenni ediyoruz. Afyonkarahisarlıların desteği ile başarılı hizmet vermeyi hedefliyoruz. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın diyoruz” ifadesine yer verdi.
“DÖRDÜNCÜ ŞUBE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”
Dördüncü şubeyi açmak istediklerini dile getiren Sönmez Kardeşler, “Dördüncü şubemizi de açmak istiyoruz, ancak bunun için henüz yer belirlemedik. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak yeni bir şube daha açmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme