'Son sözü söylemedik' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Yağcı, 'çözüm süreci' denilen yeni dönem hakkında son sözü söylemediklerini belirtti Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ile MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri [&hellip]

“Son sözü söylemedik”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Yağcı, “çözüm süreci” denilen yeni dönem hakkında son sözü söylemediklerini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ile MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.
GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ
Ziyarette konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, “çözüm süreci” adı altında yürütülen çalışmaları ve İmralı’nın 21 Mart’taki açıklamasını değerlendirdi. Alper Yağcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ‘Ülkücüler son sözünü söylemedi’ demişti. Evet, Ülkücüler ve Türk Milleti son sözünü söylemedi” dedi.
“ÜZÜNTÜNÜZ, ÜZÜNTÜMÜZDÜR”
Bu süreçte en çok şehit yakınlarının ve gazilerin üzüldüğüne dikkat çeken Yağcı, “Üzüntünüz, üzüntümüzdür. Çözüm süreci denirken, bir tek bile Türk Bayrağı’nın dalgalanmadığı mitingleri görüyoruz” diye konuştu.
“ŞEHİTLERİMİZ ŞİMDİ ÖLDÜ”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, “Şehitlerimiz, şimdi öldü. Hani denir ya, ‘Şehit vurulunca değil, unutulunca ölür’ diye. İşte o olay, 21 Mart’ta gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”
Kumartaşlı, MHP heyetine de teşekkür ederek “Bu süreçte, bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Diğer tüm partiler ve sivil toplum kuruluşlarına da kapımız açık. Ama ne yazık ki 18 Mart Şehitler Günü’nde de yalnız kaldık” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme