• Haberler
  • Genel
  • Son sistem yazıcılar tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Son sistem yazıcılar tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Epson'un geliştirdiği tanklı yazıcı sistemleri Djitilal Dünya ile birlikte Afyon'da tanıtıldı Epson'un dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza atan, işletmelerin sarf maliyetlerini minimize eden tanklı yazıcı sistemleri Dijital Dünya işbirliğiyle bölgedeki kurumlara tanıtıldı. Epson Ülke Müdürü Sevil Kanat, Afyonkarahisar'ın yazıcı konusunda önemli bir Pazar olduğunu söyledi. Kanat, 'Müşterilerimiz, yazıcıyı yatırım olarak görmeli. İlk etapta mutlaka [&hellip]

Son sistem yazıcılar tanıtıldı

Epson’un geliştirdiği tanklı yazıcı sistemleri Djitilal Dünya ile birlikte Afyon’da tanıtıldı

Epson’un dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atan, işletmelerin sarf maliyetlerini minimize eden tanklı yazıcı sistemleri Dijital Dünya işbirliğiyle bölgedeki kurumlara tanıtıldı. Epson Ülke Müdürü Sevil Kanat, Afyonkarahisar’ın yazıcı konusunda önemli bir Pazar olduğunu söyledi. Kanat, “Müşterilerimiz, yazıcıyı yatırım olarak görmeli. İlk etapta mutlaka ucuz fiyat aransa da özellikle yazıcıların kaliteli olması, müşterilerimiz için öncelikli olmalı” dedi.
TEKNOLOJİ AFYON’LA BULUŞTU
Epson Müşteri Temsilcisi Ahmet Gürle ise, yazıcı konusunda en yaygın hatanın, orijinal parçaların tek tek ayrılarak yeni yazıcı oluşturma çabası olduğunu kaydetti. Dijital Dünya sahibi Şükrü Şensoy da Afyonkarahisarlıları son teknoloji ile tanıştırmak için Korel Termal Otel’de böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.
Epson WorkForce Pro Serisi’nin de tanıtıldığı toplantıda iş dünyasına son kullanıcıya, bin sayfayı sadece 8,5 TL gibi çok düşük bir maliyetle baskı yapan yazıcılar tanıtıldı. Yazıcılar, büyük ilgi gördü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme