Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Son sistem cihazlarla hizmet veriyoruz”

“Son sistem cihazlarla hizmet veriyoruz”

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahibi Diş Hekimi Nevzat Ballıpınar, son teknoloji cihazlarla hizmet verdiklerini söyledi

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sahibi Diş Hekimi Nevzat Ballıpınar Gün FM’in konuğu oldu.
“HASTA KONFORU SON DERECE ÖNEMLİ”
47 yıldır Diş Hekimliği yaptığını söyleyen Ballıpınar, “Mesleğe başladığım günden bu yana teknoloji sürekli gelişti. Diş Hekimliği bu gelişmelerden en fazla nasibini alan mesleklerden biri. Sürekli yeniliklerle karşı karşıyayız. Ben bu yenilikleri hep yakından takip ettim. Kliniğimizde son sistem cihazlarla hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bu hem hastaya hem de hekime zaman tasarrufu sağlıyor. Bizim için hasta konforu son derece önemlidir. Yapılan her işlemi teknolojik gelişmelerin paralelinde yapıyoruz. Bundan sonra da yenilikleri takip etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.
“3-6 YAŞ ÇOCUKLARDA DİŞ TEDAVİSİ ÇOK ÖNEMLİ”
3-6 yaş çocuklarda diş tedavisinin son derece önemli olduğunu belirten Ballıpınar, “Anne ve babalar çocuklarını nereye götüreceklerini bilemiyorlar. Bizler merkezimizde çocuk diş hekimlerimizin nezaretinde gerekli tüm işlemleri yapmaktayız. Çocuklarımızın diş sağlığı çok önemli. Anne ve babalar ihmal etmemeli.” dedi.
Toplumda diş fırçalama alışkanlığının yeterli düzeyde olmadığını belirten Ballıpınar bu alışkanlığın erken yaşlarda kazanılması gerektiğini sözlerine ekledi.