• Haberler
  • Genel
  • Son şampiyon finalde kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Son şampiyon finalde kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Genç Erkekler Futsal müsabakalarının final maçında geçen senenin şampiyonu Ali Çağlar Anadolu Lisesi, Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Penaltılara kalan maçı 3-2'lik üstünlükle Kocatepe Anadolu Lisesi kazandı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Genç Erkekler Futsal müsabakaları Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor [&hellip]

Son şampiyon finalde kaybetti

Okul Sporları Genç Erkekler Futsal müsabakalarının final maçında geçen senenin şampiyonu Ali Çağlar Anadolu Lisesi, Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Penaltılara kalan maçı 3-2’lik üstünlükle Kocatepe Anadolu Lisesi kazandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Genç Erkekler Futsal müsabakaları Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda oynanan final maçıyla tamamlandı.
Final maçında geçen senenin şampiyonu Ali Çağlar Anadolu Lisesi ile Kocatepe Anadolu Lisesi karşılaştı. Rakiplerini eleyerek finale kadar iki ekip kıyasıya mücadele etti. Salonu dolduran ve tam bir karnaval havası yaşatan, ortalama bin civarındaki öğrenci ve sporcu velileri maçtaki heyecanın artmasını sağladı. Final müsabakasında mücadele eden Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi (AKAL) ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi (AÇAL) arasındaki maçta zaman zaman gergin anlar yaşansa da maç güzel bir şekilde tamamlandı.
Maçın ilk golünü ilk yarıda AKAL kaydederken AÇAL önce eşitliği yakaladı ardında da öne geçti. İlk yarıyı 2-1’lik skorla AÇAL önde tamamladı. İkinci yarıya yine hızlı başlayan AÇAL oldu ve farkı artıran golü buldu. 3-1’lik skorla devam karşılaşmada AKAL farkı azaltan golü bulmak için yaptığı ataklarda durumu 3-2’ye getiren golü kaydetti. AKAL yine başarılı bir atak organizasyonuyla eşitliği yakaladı ve maç penaltılara kaldı.
AKAL penaltılarda 3 gol kaydederken, AÇAL da rakibine 2 golle cevap verebildi. 3-2’lik penaltıların sonunda Futsal Genç Erkekler şampiyonu Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi oldu.
Birinci Kocatepe Anadolu Lisesi olurken finali kaybeden Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinciliği elde etti.
Üçüncülük maçında ise Süleyman Demirel Fen Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi karşılaştı ve Fen Lisesi rakibini geçerek üçüncü olmayı başardı. Maçı kaybeden Fatih Lisesi ise dördüncülük kupasının sahibi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme