Son isteği herkesin birbirini sevmesi oldu

Afyonkarahisar'da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Azime Dikimen, kaldığı evin balkonundan atlayarak intihar etti Cumhuriyet Mahallesi Dehşeti Caddesi'nde önceki gün sabaha karşı 05:30 sıralarında meydana gelen olayda Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Azime Dikimen, Elden Apartmanı'nın 4'üncü katındaki evinin balkonundan kendisini beton zemine bıraktı. Düşmenin şiddetiyle oluşan gürültüyü kontrol eden ev arkadaşları [&hellip]

Son isteği herkesin birbirini sevmesi oldu

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Azime Dikimen, kaldığı evin balkonundan atlayarak intihar etti

Cumhuriyet Mahallesi Dehşeti Caddesi’nde önceki gün sabaha karşı 05:30 sıralarında meydana gelen olayda; Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Azime Dikimen, Elden Apartmanı’nın 4’üncü katındaki evinin balkonundan kendisini beton zemine bıraktı. Düşmenin şiddetiyle oluşan gürültüyü kontrol eden ev arkadaşları ve komşuları, Azime’yi bahçede hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine gelen ambulans ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Azime, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Azime Dikimen’in cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Azime’nin üzerinde bulunan bir kağıtta, “Tüm insanlar sevin birbirinizi” yazdığı iddia edildi. İntihardan saatler önce sosyal medya hesabından önce “Planladığım ve beklediğim gün geldi” daha sonra, “Bu dünya yaşanmaya değmez, ben bu dünyaya ait değilim” şeklinde paylaşımlarda bulunduğu ifade edilen Azime Dikimen’in, bir süre sonra hesabını dondurduğu belirtildi. Azime’nin ailesinin dün gece Çorum’dan gelerek cenazeyi teslim aldığı da kaydedildi.
YEREL GAZETEDE
MUHABİRLİK YAPMIŞTI
Öte yandan okulu uzadığı için bu yıl kaydını dondurduğu öğrenilen Azime Dikimen’in, bir kafede kasiyer olarak çalıştığı öğrenildi.
Bir süre Afyonkarahisar’da yerel bir gazetede muhabirlik de yapan Azime, gazeteciliğe ve fotoğrafçılığa ilgi duyuyordu.
Muhabirlikten ayrıldıktan kısa süre sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde 10 gün tedavi gördüğü öğrenilen Azime’nin okul arkadaşları ise, olaya inanamadı.
Azime’nin yaşam sevinci dolu olduğunu kaydeden arkadaşları, Azime’nin intihar eğilimi olmadığını aktardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme