Son gününde Orgeneral Akar’ı ağırladı

Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi olan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt’teki son görev gününde önemli bir misafir ağırladı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Siirt programına eşlik eden Tutulmaz, Akar ile görüş alışverişinde bulundu. Akar ve Tutulmaz, Siirt’in Tillo ilçesinde vatandaşlarla buluştu.25 HAZİRAN’DA AYRILDIVali Tutulmaz, 25 Haziran’da Siirt’ten ayrılarak şu mesajı yazdı:“Bugün itibariyle 3 yıldan fazla [&hellip]

Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi olan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt’teki son görev gününde önemli bir misafir ağırladı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Siirt programına eşlik eden Tutulmaz, Akar ile görüş alışverişinde bulundu. Akar ve Tutulmaz, Siirt’in Tillo ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
25 HAZİRAN’DA AYRILDI
Vali Tutulmaz, 25 Haziran’da Siirt’ten ayrılarak şu mesajı yazdı:
“Bugün itibariyle 3 yıldan fazla görev yaptığım Siirt’ten ayrıldım. Kadirşinas Siirt halkına ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”
GEREKTİĞNİDE VALİ, GEREKTİĞİNDE BABA
Siirt’in 3 ilçesindeki vatandaşlar tarafından “Fahri Hemşehri” ilan edilen Vali Tutulmaz için “Gerektiğinde Vali, gerektiğinde baba” yorumu yapıldı.

Bakmadan Geçme