Son gün 31 Ekim – Kocatepe Gazetesi

İlan-reklam vergisi ödemeleri için son gününün 31 Ekim olduğu belirtildi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Belediye sınırları ve mücavir alanı içinde her türlü ilan-reklam, ilan-reklam vergisine tabidir.Şehrimizin caddelerinde ve işyerlerinin önlerine tabela koyarak reklam yapanlar, Afyonkarahisar Belediyesi Gelir Birimi’ne İlan Reklam Vergisi Beyannamesi vererek vergilerini ödemeleri gerekmektedir.2013 yılı İlan-Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresi başlamış olup, [&hellip]

Son gün 31 Ekim

İlan-reklam vergisi ödemeleri için son gününün 31 Ekim olduğu belirtildi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Belediye sınırları ve mücavir alanı içinde her türlü ilan-reklam, ilan-reklam vergisine tabidir.Şehrimizin caddelerinde ve işyerlerinin önlerine tabela koyarak reklam yapanlar, Afyonkarahisar Belediyesi Gelir Birimi’ne İlan Reklam Vergisi Beyannamesi vererek vergilerini ödemeleri gerekmektedir.
2013 yılı İlan-Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresi başlamış olup, 31 Ekim 2013 tarihinde sona erecektir. Esnafımızın gecikme cezasına uğramamaları için İlan-Reklam vergilerinin 2’nci taksitini 31 Ekim 2013 mesai bitimine kadar Afyonkarahisar Belediyesi Gelir Birimi’ne ödemeleri gerekmektedir” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme