• Haberler
  • Genel
  • Son dakikalarda saha karıştı – Kocatepe Gazetesi

Son dakikalarda saha karıştı – Kocatepe Gazetesi

Dün oynanan Adilspor-Salarspor maçının son bir dakikası Adilspor’lu futbolcuların sahayı terk etmesi nedeniyle oynanamadı. Maçın son dakikaları oynanırken Adilspor Kalecisi Cüneyt ve Salarspor’lu Ahmet arasında ki sürtüşme kavgaya dönüştü. Adilspor’lu futbolcular maçın bu kadar gerilmesine hakemlerin neden olduğunu söylediler. Hakemlerin, Salarspor’lu oyunculardan ve taraftarlarından korkarak maçı katlettiğini söyleyerek sahadan ayrılan Adilspor’lu futbolcular “Böyle futbol olmaz. [&hellip]

Son dakikalarda saha karıştı

Dün oynanan Adilspor-Salarspor maçının son bir dakikası Adilspor’lu futbolcuların sahayı terk etmesi nedeniyle oynanamadı.

Maçın son dakikaları oynanırken Adilspor Kalecisi Cüneyt ve Salarspor’lu Ahmet arasında ki sürtüşme kavgaya dönüştü. Adilspor’lu futbolcular maçın bu kadar gerilmesine hakemlerin neden olduğunu söylediler. Hakemlerin, Salarspor’lu oyunculardan ve taraftarlarından korkarak maçı katlettiğini söyleyerek sahadan ayrılan Adilspor’lu futbolcular “Böyle futbol olmaz. Hakemler maçı kötü yönetti. Salarspor lehine bir çok karar verdiler” dediler. Adilspor’lu futbolcuların maçın bitimine bir dakika kala sahayı terk etmeleri nedeniyle müsabakanın son bir dakikası oynanmadı.

Bakmadan Geçme