Son anına kadar tam bir final

Voleybol Genç Erkekler B kategorisi final müsabakasında Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ali Çağlar Anadolu Lisesi izleyenleri maçın son anına kadar tam bir final yaşattı. Çekişmeli geçen maçın sonunda Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 3-2'yle geçerek kupanın sahibi oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte [&hellip]

Son anına kadar tam bir final

Voleybol Genç Erkekler B kategorisi final müsabakasında Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ali Çağlar Anadolu Lisesi izleyenleri maçın son anına kadar tam bir final yaşattı. Çekişmeli geçen maçın sonunda Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibini 3-2’yle geçerek kupanın sahibi oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Voleybol Genç Erkekler B kategorisinde final heyecanı yaşandı. Finale kalan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçı heyecanlı bir seyir keyfi yaşattı.
Maçın ilk setine Afyonkarahisar MTAL hızlı başlarken rakibine fazla sayı imkanı vermeden ilk seti 25-14’lük skorla kazandı. İkinci sette oyuna dönmek için büyük çaba gösteren Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci sette 25-18’le skorda eşitliği yakalamayı başardı.
Üçüncü sette 8-0 geriye düşmesine rağmen oyundan düşmeyen Afyonkarahisar MTAL 25-22’yle üçüncü seti kazanarak skoru 2-1’e getirdi.
Dördüncü sette işi sıkı tutan AÇAL rakibinin performansının düştüğünü fark etti ve bu setti yoğun çabalarıyla 25-19’la kazandı.
5. set öncesinde maçta yine 2-2’yle eşitlik yaşanırken Ali Çağlar Anadolu Lisesi son sette skoru 14-10 getirmesine rağmen 15-17 kaybetti. Afyonkarahisar MTAL maçı 3-2 kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi olurken AÇAL ikinci oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme