• Haberler
  • Gündem
  • Sömestr Umre yolcuları uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Sömestr Umre yolcuları uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın da aralarında bulunduğu öğretmen ve öğrencilere yönelik Özel Sömestr Umresi yolcuları Fuar Alanı’ndan coşkulu bir katılımla uğurlandılar.Uğurlama törenine soğuk hava ve kar yağışına rağmen yoğun katılım gerçekleştiği gözlendi. Törende Veysel Yüksel, Muammer Çelik ve Mehmet Ali Tortop tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirildi. İlahilerin [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın da aralarında bulunduğu öğretmen ve öğrencilere yönelik Özel Sömestr Umresi yolcuları Fuar Alanı’ndan coşkulu bir katılımla uğurlandılar.
Uğurlama törenine soğuk hava ve kar yağışına rağmen yoğun katılım gerçekleştiği gözlendi. Törende; Veysel Yüksel, Muammer Çelik ve Mehmet Ali Tortop tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirildi. İlahilerin söylendiği törende lebbeykler eşliğinde duygusal anlar yaşandı. Afyonkarahisar’da etkili olan kar yağışı nedeni ile Zafer Havaalanı pistindeki kar küreme çalışması sonrası THY uçağı alana inebildi. Umre yolcularının dün sabah saatlerinde Şeneller Turizm yetkilileri tarafından Cidde Havaalanında karşılandıkları öğrenildi. 20 Ocak Çarşamba günü Mekke’ye inen Umre yolcuları 30 Ocak Cumartesi günü Medine’ye geçecekler. Kafile 3 Şubat tarihinde Afyonkarahisar’a dönmüş olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme