Somer Şefin Restoranları Hangi Ülkede?

Masterchef Jürisi Şef Somer Sivrioğlu ile ilgili internet üzerinden detaylı araştırmalar yapılıyor.

-Peki, Ünlü Şef Somer Sivrioğlu’nun restoranları hangi ülkede bulunuyor?

2018 yılından günümüze yayınlanan MasterChef programının jüri üyesi Şef Somer Sivrioğlu, tarzı ve konuşmaları ile dikkat çekiyor. Bu nedenle Şef Somer Sivrioğlu’nun kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Ünlü yemek programında oturduğu şef koltuğunda yorumları ve giyim tarzı ile sık sık gündeme gelmiştir. Bu sebeple MasterChef Şefi Somer Sivrioğlu en çok merak edilen isimler arasında yer alır.

KOYU FENERBAHÇE TARAFTARIDIR

Somer Sivrioğlu, Türk şef, restoran işletmecisi ve sunucudur. 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anadolu – Türk Mutfağında Bir Macera: Anatolia Adventures In Turkish Cooking adlıkitabın yazarıdır. Aslı Sencer’le yaptığı 20 yıllık evliliğinden biri kız biri erkek iki çocuk babasıdır. İkizler burcudur. Koyu Fenerbahçe taraftarıdır. Bir dönem de Lezzet Yolculuğu adlı radyo programını sunan Somer Şef, köşe yazarlığı da yapan bir isimdir.

SOMER ŞEF HANGİ RESTORANIN SAHİBİDİR?

Şef Somer Sivrioğlu, Efendy İstanbul ve Avustralya Restoranlarının sahibidir. Yüksek lisans için gittiği Avustralya Sidney’de yaşamaya karar verince Efendy Restoranını 2007 yılında açan Somer Şef, daha sonra bu restaranın İstanbul şubesini de açtı.

Bakmadan Geçme