Somer Şefin Kıyafetleri Nereden Alınır?

Kendine özgü tavrı, MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, özgün kıyafetlerini nereden aldığı merak edilerek araştırılıyor.

İşte Somer Şefin kıyafetelerini aldı adres …

Aslen Eskişehir’li olan ünlü şef Somer Sivrioğlu, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim, kariyer amacıyla bir süre Avustralya’da bulunsada şu anda İstanbul’da yaşamaktadır.

İMZA YEMEKLERİ BULUNMAKTADIR

Somer Sivrioğlu restoranları tecrih edilen restoranlardır. Somer Sivrioğlu Efendy adında Avustralya’da restoran açan Somer Şef, birçok lezzetli yemeğe imza atmıştır. Avustralya Sidney’de kuzeni ile birlikte açtığı bu restoran, Türk lezzetlerini dünyaya tanıtmaktadır. Ayrıca Efendy isimli restoranın bir şubesini de İstanbul Etiler’de açmıştır. Somer Sivrioğlu İmza Yemekleri şunlardır: Pekin Ördeği, Mercan Resifleri, Oğlak Rogan Josh, Ördek Pastilla, Aussie Pie, Ramen, Consomme Royale, Ahtapotlu Nicoise Salatası.

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLERE LAYIK GÖRÜLDÜ

Somer Şef şu ödüllere layık görüldü: 2010 İç Batı’nın En iyi Türk Restoranı Ödülü, 2010 ve 2011 RCNSW Mükemmellik Ödülü, İç Batı’nın En İyi Restoranı 2012 En İyi Lezzet Ödülü, 2013 Yerel İşletme Ödülü, GQ Türkiye Ödül Töreni – Yılın Şefi Ödülü (2018). Şef Somer Sivriloğlu şu programlara katılmıştır; Katarsis, Empati, Fatih Altaylı ile Bire Bir, Loş Sohbet, Eser Yenenler Show, Masterchef Türkiye, 1.90 boyunda olan ünlü şef, 124 kilo ağırlığındadır. Ünlü Şef Somer Sivrioğlu, spor kıyafet konusunda Famedrobe’yi tercih ediyor. Sivrioğlu, tişörtleri ve tasarımları olan Famedrobe, Somer Şef’in tarzını yansıtıyor. Gömlek, tişört, hırka ve sweetshirt modelleri ile herkeçe beğenilen bir marka olan Famdrobe, bu sezon ‘So hot Adana Kebap’ tişörtü ile dikkatleri üzerine çekmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Bakmadan Geçme