Haydi Afyon! Zafer Stadı seni bekliyor

HES İlaç Afyonspor’un bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Somaspor maçı için takımın futbolcularının, teknik heyetinin, kulüp yöneticilyerinin ve ilimiz protokolünün tüm Afyonkarahisarlılar’ı stada daveti devam ediyor. Son olarak Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tüm Afyonkarahisarlılar’ı pazar günü oynanacak olan maç için [&hellip]

HES İlaç Afyonspor’un bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Somaspor maçı için takımın futbolcularının, teknik heyetinin, kulüp yöneticilyerinin ve ilimiz protokolünün tüm Afyonkarahisarlılar’ı stada daveti devam ediyor.

Son olarak Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tüm Afyonkarahisarlılar’ı pazar günü oynanacak olan maç için Zafer Stadyumu’na davet ettiler. Öte yandan Hes İlaç Afyonspor’un önemli taraftar guruplarından “Kuzey Kale”nin başlattığı bilet kampanyası da devam ediyor. Soma karşısında Afyonspor’a büyük taraftar desteği sağlamayı amaçlayan kampanya çerçevesinde satın alınan bilet sayısının 1400’ü geçtiği bildirildi.
Kuzey Kale ekibi “Destek olan herkese teşekkür ederiz. Katkıda bulunmak isterseniz sosyal medya üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz” mesajını yayımladı.

Haber

Bakmadan Geçme