Soma için bir simit – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Soma için simit satan Burak Dökmecioğlu’na destek verdi 7 yaşındaki Burak Dökmecioğlu, yaz tatili boyunca Soma’da gerçekleşen elim olay sonucunda hayatını yitiren kişilerin ailelerine yardımda bulunmak adına Karaman İş Merkezi önünde simit satıyor. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bu yaşta sorumluluk sahibi olan ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde önemli bir [&hellip]

Soma için bir simit

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Soma için simit satan Burak Dökmecioğlu’na destek verdi

7 yaşındaki Burak Dökmecioğlu, yaz tatili boyunca Soma’da gerçekleşen elim olay sonucunda hayatını yitiren kişilerin ailelerine yardımda bulunmak adına Karaman İş Merkezi önünde simit satıyor. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bu yaşta sorumluluk sahibi olan ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde önemli bir vazifeyi yerine getiren Burak Dökmecioğlu’ndan geliri Somadaki ihtiyaç sahiplerine gidecek olan simitlerin hepsini satın alarak karşılığında 100 lira verdi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaretinin sonunda Karaman İş Merkezi’nin önünde Somadaki ihtiyaç sahipleri için simit satan 7 yaşında Burak Dökmecioğlu ile yakından ilgilenen Vali Hakan Yusuf Güner, Burak Dökmecioğlu’nun elinde kalan bütün simitleri satın aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme