• Haberler
  • Genel
  • Solak’tan fuar yönetimine ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Solak’tan fuar yönetimine ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Özel Fuar Hastanesi'ni ziyaret etti Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, Başhekim Dr. Ali Ertan Ercan ve Başhekim Yardımcısı Nizamettin Kazan'ın da hazır bulundukları ziyarette, Fuar Hastanesi ve AKÜ'nün çalışmaları değerlendirildi. 15 YILDIR BAŞARILI HİZMET Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, şehirde ve [&hellip]

Solak'tan fuar yönetimine ziyaret

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Özel Fuar Hastanesi’ni ziyaret etti

Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, Başhekim Dr. Ali Ertan Ercan ve Başhekim Yardımcısı Nizamettin Kazan’ın da hazır bulundukları ziyarette, Fuar Hastanesi ve AKÜ’nün çalışmaları değerlendirildi.
15 YILDIR
BAŞARILI HİZMET
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, şehirde ve bölgenin sağlık alanında önemli bir yere sahip olan Özel Fuar Hastanesi’nin ve gelecek yıl hizmete girmesi planlanan yeni yatırımı Fuar Termal Otel’in, şehir ve ülke vizyonuna önemli katkı sağlayacağını söyledi. Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, şehrin ilk özel hastanesi olarak 15 yıldır Afyonkarahisar ve çevre illerede başarılı şekilde hizmet vermekten gurur duyduklarını belirtti. Dr. Yücel; “Yapısal gelişmelerin iş dünyası ve istihdam yönünden de hareketliliği getireceğine inanıyoruz. Özel ve kurumsal yapının ortaklaşa çalışması son derece önemli. Şehir yapılanmasındaki yeni yatırımlar, rekabeti beraberinde getirecektir. Bunun olumlu yansıması hizmet, kalite ve verimliliğini yükseltecektir.” dedi.
İŞBİRLİĞİ İLERİYE TAŞINACAK
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Özel Fuar Termal Otel’in, şehir ve sektör açısından önemli olduğunu vurguladı. Solak, uluslararası bir otel ve kongre merkezi niteliği taşıyacak bu yatırım, şehrin termal turizmde dünya çapında bir destinasyon şehri olacağını ifade etti. Samimi bir havada geçen görüşmede AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu üyelerine, sektör ve şehre yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür etti. Solak, üniversite-özel sektör işbirliğini ileriye taşıyıp, şehri marka şehir haline getirmek için, gayretlerin sürdürüleceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme