• Haberler
  • Genel
  • Solak’ın ziyaretçi trafiği yoğun – Kocatepe Gazetesi

Solak’ın ziyaretçi trafiği yoğun – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Palalı, Mehmet Emin Özbayat ile Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, 5 Nisan 2011 Salı günü Afyon Kocatepe Üniversitesi [&hellip]

Solak'ın ziyaretçi trafiği yoğun

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Palalı, Mehmet Emin Özbayat ile Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, 5 Nisan 2011 Salı günü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretinde bulundular. Aynı gün İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit de yeni görevi nedeniyle Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Veli Yıldırım ziyaretinde, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Tuğg. Yıldırım’ın nazik ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, kendilerine teşekkür etti.
Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Palalı ve Mehmet Emin Özbayat ile Afyonkarahisar OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevi nedeniyle başarı dileklerinde bulundular. İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit de Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı tebrik ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ise ziyaretlerinden dolayı Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’a, Yönetim Kurulu Üyeleri-ne ve Afyonkarahisar OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme