• Haberler
  • Genel
  • Solak’a tebrik ziyaretleri sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Solak’a tebrik ziyaretleri sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Solak'a tebrik ziyaretleri devam ediyor Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret Karaçorlu Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'a tebrik ziyaretinde bulundu.Aynı gün Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Tınaztepe Yurt Müdürü Beytullah Arslan, Çiğiltepe [&hellip]

Solak'a tebrik ziyaretleri sürüyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fikret Karaçorlu Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Aynı gün Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Tınaztepe Yurt Müdürü Beytullah Arslan, Çiğiltepe Yurt Müdür Vekili Meltem Biner, Afyon Yurt Müdürü Vekili Sadık Savur da Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, başarılı çalışmalarının devamını dileyen ve kendisini tebrik eden misafirlerine göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkürlerini iletti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme