• Haberler
  • Genel
  • Solak, Yükseköğretim Çalıştayı’na katıldı – Kocatepe Gazetesi

Solak, Yükseköğretim Çalıştayı’na katıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak “Yükseköğretim Çalıştayı”na katıldı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Gebze’de düzenlediği “Yükseköğretim Çalıştayı”na katıldı. Türkiye’nin yükseköğretim vizyonu ve strateji belgesi oluşturulmasına yönelik düzenlenen çalıştaya Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Rektörlerinin tamamı katıldı.SOLAK ÇALIŞTAYIN MODERATÖRLÜĞÜNÜ YAPTIGebze Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü [&hellip]

Solak, Yükseköğretim Çalıştayı'na katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak “Yükseköğretim Çalıştayı”na katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Gebze’de düzenlediği “Yükseköğretim Çalıştayı”na katıldı. Türkiye’nin yükseköğretim vizyonu ve strateji belgesi oluşturulmasına yönelik düzenlenen çalıştaya Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Rektörlerinin tamamı katıldı.
SOLAK ÇALIŞTAYIN MODERATÖRLÜĞÜNÜ YAPTI
Gebze Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) Yerleşkesinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin yükseköğretim stratejisinin tartışıldığı çalıştayda, “Üniversite Fikri, Eğitim-Öğretim, Araştırma, Lisansüstü, Akademik Kariyer Alanı, Üniversite-Toplum/İş Dünyası İlişkisi, Yükseköğretimin Uluslararasılaşması, Yükseköğretimin Finansmanı, Yükseköğretimin Yönetimi, Yükseköğretime Erişim, Yükseköğretime Giriş Sistemi, Kalite Yönetimi” başlıklı 12 farklı konu, ayrı ayrı gruplar halinde ele alındı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da gün boyu süren çalıştayın “Eğitim-Öğretim” başlıklı bölümünün moderatörlüğünü yaptı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme