Solak ve Çoban yerinde inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak yapımında son aşamaya gelinen AKÜ Merkezi Yemekhane binasında incelemelerde bulundu.Ziyaret esnasında Rektör Solak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban'a, toplam 11 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Merkezi Yemekhane ile ilgili bilgi verdi. Solak, açılacak olan yemekhanenin aynı anda 3 bin [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak yapımında son aşamaya gelinen AKÜ Merkezi Yemekhane binasında incelemelerde bulundu.
Ziyaret esnasında Rektör Solak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban’a, toplam 11 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Merkezi Yemekhane ile ilgili bilgi verdi. Solak, açılacak olan yemekhanenin aynı anda 3 bin kişiye hizmet verilebileceğini ifade etti.
AKÜ Merkezi Yemekhane binasındaki incelemelerden sonra ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban, Rektör Solak’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme