Solak GSF atölyelerini inceledi – Kocatepe Gazetesi

Rektörlüğün katkılarıyla düzenlemesi yapılan atölyelerdeki incelemelerde GSF Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Ebru Okuyucu'dan yapılan yenilikler ile ilgili bilgiler alan Rektör Solak, çalışmalarda emeği bulunan öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik etti.Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'a İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü [&hellip]

Rektörlüğün katkılarıyla düzenlemesi yapılan atölyelerdeki incelemelerde GSF Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Ebru Okuyucu’dan yapılan yenilikler ile ilgili bilgiler alan Rektör Solak, çalışmalarda emeği bulunan öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik etti.
Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yapılan “Geleneksel Afyon Evi” maketi hediye edildi. Geleneksel Türk konutunun günlük yaşam odası, gusülhane, ocak, yüklük gibi öğelerle birlikte tasvir edildiği makette günlük yaşam odasına ait sedir, geleneksel motifli halı, yer sofrası gibi donatılara da yer verildi.

Bakmadan Geçme