Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Solak emekli oldu

İki dönem Afyon Kocatepe

İki dönem Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü ve kuruluş aşamasında tedviren AFSÜ Rektörlüğünü yürüten Prof. Dr. Mustafa Solak emekli oldu

 

2011-2019 arasında iki dönem Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü ve kuruluş aşamasında tedviren Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğünü yürüten, AFSÜ Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Solak’a emekliliği dolayısıyla plaket takdim edildi.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un makamında düzenlenen plaket törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin ve AFSÜ Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Z. Kutay Erşen katıldı.
“ENTELEKTÜEL VE İYİ BİR BİLİM İNSANI”
Rektörü Prof. Dr. Okumuş, bilim insanı ve başarılı bir yönetici olarak uzun yıllar boyunca önce Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne ve akabinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne verdiği değerli hizmetlerden ve yetiştirdiği öğrencilerden dolayı Prof. Dr. Mustafa Solak’a teşekkür ederek emeklilik döneminde sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam dilediğini söyledi.
Prof. Dr. Okumuş, “Uzun yıllar boyunca bu ülkeye ve üniversitelerimize hizmet etmiş, entelektüel ve iyi bir bilim insanında olması gereken özellikleriyle örnek teşkil etmiş değerli bir hocamızı emekli ediyor olmaktan dolayı üzüntülüyüm.” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Mustafa Solak da Prof. Dr. Okumuş’a ve ekibine kadirşinaslıkları dolayısıyla teşekkür ederek AFSÜ’de yapılacak çalışmalarda başarılar diledi. Daha sonra Prof. Dr. Solak’a, Rektör Prof. Dr. Okumuş tarafından plaket takdim edildi. >> Kocatepe Haber Merkezi