Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokakta sanat var etkinliği yapıldı

Sokakta sanat var etkinliği yapıldı

Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birimince geçtiğimiz hafta sonu Zafer Meydanı’nda Sokakta Sanat Var” etkinliği organize edildi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla Zafer Meydanı’nda sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenen etkinlikte Kültür ve Sanat Akademisi ses ve söz sanatçıları ile ressamlar tarafından oluşturulan “Sanat Köşesi” aylar sonra Zafer Meydanı’na renk kattı.
Etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te katıldı. Geçtiğimiz yıl Zafer Meydanında birbirinden farklı birçok etkinliğe imza attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Geçen yıl Zafer Meydanı’nda en aktif şekilde kullanmaya gayret ettik. Bu yı lda etkinliklerimizi geçen yıldan daha farklı yapmayı planlamıştık. Halkımızı Zafer Meydanımızla bütünleştirmeyi hedeflemiştik. Korona-virüs salgını dolayısıyla etkinliğimiz bu güne nasip oldu. Sosyal mesafe kurallarına riayet ederek sanatçılarımızı sizlerle buluşturduk.” dedi.
Etkinliğe düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Mü-dürlüğü personeline teşekkür e-den Başkan Zeybek, önümüzdeki süreçte de Zafer Meydanının farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağını sözlerine ekledi.