Sokak hayvanlarının bakımı, insanlık görevidir

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve hayvanseverlerin Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaretinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, sokak hayvanlarını korumanın insanlık görevi olduğunu belirtti   Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, gönüllü hayvanseverlerle birlikte Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner'le birlikte gerçekleşen toplantıya Veteriner İşleri Müdürü İsmail Atlı ve ilgili personel katıldı. Ziyarette hayvanseverler [&hellip]

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve hayvanseverlerin Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaretinde
konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, sokak hayvanlarını korumanın insanlık görevi olduğunu belirtti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, gönüllü hayvanseverlerle birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner’le birlikte gerçekleşen toplantıya Veteriner İşleri Müdürü İsmail Atlı ve ilgili personel katıldı. Ziyarette hayvanseverler sokak hayvanlarının bakımına yönelik talep ve önerilerini dile getirdi.
Duyarlı bir kesimle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, hayvan haklarının kamu görevinin yanında insani bir görev olduğuna işaret etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

VALİ YARDIMCISI KAYA’DAN TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar Belediyesi’nin böyle bir oluşumda yer almasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ise, “Belediyemiz olmadan bizim bir tarafımız eksik kalıyor. Sağlosun Belediyemiz bu tür hizmetler konusunda Anadolu standartlarında gayet yüksek ve verimli olduğunu biliyorum. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere Belediyemizin sokak hayvanları konusundaki hassasiyetine teşekkür ediyorum. Bizim beklentimiz belediyelerin biraz daha sahiplenmesinin yanında toplumda sokak hayvanlarına yönelik şefkatin bilinebilirliğinin artırılmasıdır. Bu konuda Belediyemizin reklam panolarında yer alması, Diyanet İşlerimiz Başkanlığı tarafından Cuma hutbelerinde takviye edilmesi ve Afyonumuz’da çok az olmakla beraber sadist anlayışların, bizi rahatsız eden uygulamaların önüne geçilmesi için var gücümüzle kamuoyu bilinciyle karşısında durmalıyız. Bu doğrultuda desteklerinizi her daim bekliyor, başarılı olacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme