• Haberler
  • Spor
  • 'Şöhretli oyuncularla ilgilenmiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Şöhretli oyuncularla ilgilenmiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, transfer çalışmalarında belirli mevkilere takviyeler yapacak. AFJET Afyonspor'un Menemen Belediyesporlu Gökhan Ünal ve Sivaslu Hasan Kabze ile transfer görüşmelerinin olduğu yönündeki iddialara AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel cevap verdi.'KENDİLERİ GELMEKİSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞLER'Gökhan Ünal ve Hasan Kabze'nin kendilerinin AFJET Afyonspor'a gelmek istediklerini söyleyen Başkan Sel, 'Hiç birisiyle [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, transfer çalışmalarında belirli mevkilere takviyeler yapacak. AFJET Afyonspor’un Menemen Belediyesporlu Gökhan Ünal ve Sivaslu Hasan Kabze ile transfer görüşmelerinin olduğu yönündeki iddialara AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel cevap verdi.
“KENDİLERİ GELMEK
İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞLER”
Gökhan Ünal ve Hasan Kabze’nin kendilerinin AFJET Afyonspor’a gelmek istediklerini söyleyen Başkan Sel, “Hiç birisiyle ilgilenmiyoruz, Sportif Direktörümüz İbrahim Çelik’e onlar kendileri gelmek istediğini söylemişler. Biz kesinlikle şöhretli oyuncularla ilgilenmiyoruz. Gündemimizde yok, her ikisi de yok ve şöhretli hiç kimse gündemimizde yok” dedi.
JETLER 12 TEMMUZ’DA
 TOPLANIYOR
Takımın 12 Temmuz Çarşamba günü Afyonkarahisar’da toparlanacağını belirten Başkan Sel, “Oyuncularımız 12 Temmuz Çarşamba günü Afyonkarahisar’da toplanacaklar. Bolu kampına gidecekler. 4 Ağustos’a kadar Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürecekler. 4-14 Ağustos arasında Bolu’da 10 günlük kampta olacaklar. 14 Ağustos’tan sonra yine Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam edecekler. Zaten Lig’de 26-27 Ağustos’ta başlayacak” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme