• Haberler
  • Genel
  • Sohbet edilmedik esnaf kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Sohbet edilmedik esnaf kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, pek çok esnafı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Afyonkarahisar Yerel Yönelimler Komisyon Başkanı Dr. Mehmet Ecer ile birlikte Kurtuluş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Toptaş'ın gündeminde Gezi Parkı olayları vardı. Toptaş, hükümetin baskıcı politikalarının protesto edildiğinin altını çizdi. Toptaş ve CHP'li [&hellip]

Sohbet edilmedik esnaf kalmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, pek çok esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Afyonkarahisar Yerel Yönelimler Komisyon Başkanı Dr. Mehmet Ecer ile birlikte Kurtuluş Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Toptaş’ın gündeminde Gezi Parkı olayları vardı. Toptaş, hükümetin baskıcı politikalarının protesto edildiğinin altını çizdi. Toptaş ve CHP’li yöneticilerin, yerel seçimlere kadar Afyonkarahisar’daki bütün esnafları ziyaret etmeyi hedeflediği belirtildi. (Kocatepe)

Toptaş taksicileri ziyaret etti

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş sürdürdüğü ziyaretleri
kapsamında il merkezindeki taksici esnafı ile biraraya geldi

Taksicileri ziyareti sırasında konuşan CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, esnafın bir çok derdi olduğunu, Türkiye’nin son günlerde yaşadığı çözülme süreci ve Gezi Parkı eylemleri gibi gündemi meşgul eden sorunlara dikkat çekti. Toptaş; “Bir kaç gündür ulaşabildiğimiz her yere gidip halkımızın konulara bakışını görmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde bir program için taksicilik yaptım.Taksici esnafımızı bulunduğu ortam halkın sorunlarının görüldüğü ortamdır. Bu gün birkaç taksi durağımızda çayımızı içip esnafımızın görüşünü alacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme