• Haberler
  • Genel
  • Soğuk havada görev yapan polislere çorba ikram ettiler

Soğuk havada görev yapan polislere çorba ikram ettiler

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde kentte soğuk havada uygulama yapan polisleri ziyaret edip, sıcak çorba ikram ettiler   Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mükremin İçli ve okul öğretmenleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polisleri ziyaret ederek sıcak çorba dağıttılar. [&hellip]

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde kentte soğuk havada uygulama
yapan polisleri ziyaret edip, sıcak çorba ikram ettiler

Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mükremin İçli ve okul öğretmenleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polisleri ziyaret ederek sıcak çorba dağıttılar.
“HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”
Okul Müdürü İçli, “56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması süresince güvenliğimizi ve sağlığımızı koruyan emniyet güçlerimize, soğuk kış günlerinde bir nebze destek olmak amacıyla çorba ikramı bulunduk. Pandemi döneminde yine sosyal sorumluluk bilinci ile sağlık çalışanlarımıza da çorba ikramında bulunmuştuk. Yaşadığımız bu zor günlerde sağlık ve güvenlik çalışanlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Bizler bir nebze olsun onlara destek olmak istedik.” ifadelerini kullandı.
Görev başındaki güvenlik güçleri ise okul müdürü ve öğretmenlere ikramlarından dolayı teşekkür ettiler.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme