Soğuk hava etkisini koruyacak – Kocatepe Gazetesi

Yurt genelinde mevsim normallerinin altında sıcaklıklar görülürken dün itibariyle kuzeybatı kesimlerden başlayarak yeni bir soğuk hava dalgasının etkisini gösterdiği kaydedildi.Hava sıcaklığının hissedilir derece de düşüşleriyle birlikte iç kesimlerde yer yer sıfırın altında 15 derecenin altı, Karadeniz sahil kesiminde ve Marmara'da sıfırın altında 3 derece altı, Akdeniz ve Ege sahil kesiminde sıfır derece ve altı hava [&hellip]

Yurt genelinde mevsim normallerinin altında sıcaklıklar görülürken dün itibariyle kuzeybatı kesimlerden başlayarak yeni bir soğuk hava dalgasının etkisini gösterdiği kaydedildi.
Hava sıcaklığının hissedilir derece de düşüşleriyle birlikte iç kesimlerde yer yer sıfırın altında 15 derecenin altı, Karadeniz sahil kesiminde ve Marmara’da sıfırın altında 3 derece altı, Akdeniz ve Ege sahil kesiminde sıfır derece ve altı hava sıcaklıkların görülmesi bekleniyor. Aşırı soğuk havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar ülkemizde etkili olması bekleniyor. Buzlanma, don, çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme