Şoförler kavga etti, vatandaş mağdur oldu

Sahipata hattında çalışan TUREX ve Minibüs şoförlerinin kavga etmesi nedeniyle bu hatta çalışacak araç kalmayınca Belediye, kendi bünyesinde bulunan otobüslerle yolcu taşıdı Dün Sahipata Mahallesi’nde Özel Halk Otobüsleri (TUREX) ile minibüs şoförleri yolcu alma meselesi nedeniyle kavga etti. Kavgaya çok sayıda şoförün karışması nedeniyle Sahipata hattında çalışacak minibüs ya da otobüs kalmayınca Afyonkarahisar Belediyesi kendi [&hellip]

Şoförler kavga etti, vatandaş mağdur oldu

Sahipata hattında çalışan TUREX ve Minibüs şoförlerinin kavga etmesi nedeniyle bu hatta çalışacak araç kalmayınca Belediye, kendi bünyesinde bulunan otobüslerle yolcu taşıdı

Dün Sahipata Mahallesi’nde Özel Halk Otobüsleri (TUREX) ile minibüs şoförleri yolcu alma meselesi nedeniyle kavga etti. Kavgaya çok sayıda şoförün karışması nedeniyle Sahipata hattında çalışacak minibüs ya da otobüs kalmayınca Afyonkarahisar Belediyesi kendi bünyesinde bulunan otobüsleri Sahipata’ya yönlendirerek ücretsiz yolcu taşıdı.
Kavga nedeniyle Sahipata minibüsleri mahallede bulunan Polis Merkezine giderek toplu halde ifade verdiler. Özel Halk Otobüsleri (TUREX) şoförleri ise araçlarını garaja çekerek sefere çıkmadılar.
Vatandaşlar yaşanan kavganın ardından Sahipata’ya gitmekte sıkıntı yaşayınca Afyonkarahisar Belediyesi ücretsiz olarak kendi otobüslerini mahalleye sevk ederek sıkıntının önüne geçtiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme