• Haberler
  • Genel
  • SMMMO iftarında ruhsatlar verildi – Kocatepe Gazetesi

SMMMO iftarında ruhsatlar verildi – Kocatepe Gazetesi

SMMMO iftar programı kapsamında mesleğe yeni adım atan serbest muhasebeci ve mali müşavirlere ruhsatları verildi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda (SMMMO) yönetimi tarafından Oruçoğlu Termal Otel’de iftar yemeği verildi. İftar programı kapsamında genç muhasebeci ve mali müşavirlere ruhsatları verildi. MERHUM MERAL ANILDIProgramın açılış konuşmasını SMMMO Başkanı Erdal Sayar yaptı. Sayar, 11 Temmuz Cuma günü 4 [&hellip]

SMMMO iftarında ruhsatlar verildi

SMMMO iftar programı kapsamında mesleğe yeni adım atan serbest muhasebeci ve mali müşavirlere ruhsatları verildi

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda (SMMMO) yönetimi tarafından Oruçoğlu Termal Otel’de iftar yemeği verildi. İftar programı kapsamında genç muhasebeci ve mali müşavirlere ruhsatları verildi.
MERHUM MERAL ANILDI
Programın açılış konuşmasını SMMMO Başkanı Erdal Sayar yaptı. Sayar, 11 Temmuz Cuma günü 4 meslektaşının geçirdiği trafik kazası sonucu Oda’nın Denetim Kurulu üyesi Orhan Meral’ın vefat ettiğini hatırlattı. Yaralı meslektaşlarını ziyaret ettiğini söyleyen Sayar; “Yaralıları arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Durumlarının iyiye gittiğini öğrendim. Allah’tan Ramazan ayı hürmetine vefat eden Orhan Meral’ın taksiratını affetmesini diliyorum. Geride kalanlara sevenlerine, ailesine sabrı cemil dilerken, yaralı meslektaşlarımıza dua ve acil şifa diliyorum. İnşallah bir daha böyle acı bir olayı yaşamayız. Kardeşimiz ölmedi her zaman aramızda. Ruhu içimizde olacaktır. Bu böyle bilinsin. Aramıza katılan serbest muhasebeci ve mali müşavir arkadaşlarımıza ruhsatlarını vereceğiz. Kendilerine yaşantılarında ve siyasi hayatlarında ilkeli ve seviyeli, başarılı çalışmalar gerçekleştirmelerini diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
“YURTTA BARIŞ
DÜNYA DA BARIŞ”
TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir programın ikinci konuşmasını yaptı. Katılımcıların Ramazan ayını kutlayan Akdemir, trafik kazasında hayatını kaybeden Orhan Meral’a Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diledi. Dünya da akan kanın sona ermesini ve bu noktada “Yurtta barış dünya da barış.” Atatürk’ü saygıyla andığını ifade eden Akdemir, gelecek Ramazan Bayramını kutlayarak sözlerini tamamladı.
DİYALOGDA İYİ SİSTEM ESAS
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner programın son konuşmasını yaptı. Muhasebecilik ve mali müşavirliğin serbest bir meslek olmasına karşılık ekonomik ve mali yapının daha sağlıklı yapıya gelip doğru kayıtlı sistem oluşturulması açısından önem taşıdığını söyledi. Vali Güner şöyle konuştu: “Muhasebecilik ve mali müşavirlik toplumun ticaret yapan, üretim yapan her kesimi ile temasta bulunan önemli bir meslek. İlimizde bir çok oda ve SMMMO’nun, meslekleriyle ilgili ve insanlığa hizmetin daha iyi şekilde sunulmasıyla ilgili çalışmalardan dolayı tebriklerimi sunuyorum. Mali Müşavirlik Odası’nın göstermiş olduğu birliktelikten ve güzel Ramazan ikliminden dolayı bir kez daha başarı dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah bundan sonra ki dönemde gerek mesleğin temsili ve hizmetlerin daha iyi sunumu gerekse kamu maliye yapısının temel taşı olan Defterdarlık ve diğer resmi kurumlarla olan diyalogda iyi bir sistem kurulmasında her türlü destek de bulunacağım. Ramazan’da yapılacak hayır hasenatların yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerine ulaşması sadece insanlık görevi değildir. Bu aziz şehir ve burada yaşayan aziz insanlarım açısından önemini bir kez daha tavsiye ediyorum. Rahmete giden meslek mensubunuza Allah’tan rahmet diliyorum.”
RUHSAT SEVİNCİ YAŞADILAR
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirliğe adım atanlara ruhsatları verildi. Ebru Uygur Kolcu, Murat Pirinç, Semra Zümrüttaş ve Selçuk Çallı’ya ruhsatlarını Vali Hasan Yusuf Güner verdi. Kadir Daylık, Şükrü Fehim Demiray, Naci Yıldırım, Salim Peten’e ruhsatlarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban verdi. Mehmet Fidan, Erkan Peynircioğlu, Ramazan Göktaş ve Serkan Törün’e ruhsatlarını Defterdar Mustafa Ceylan verdi. İbrahim Erol, Atike Akman, Said Şanlı’ya ruhsatlarını TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir verdi. SMMMO Başkanı Erdal Sayar, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir’e plaket vermesiyle iftar programı sona erdi. >> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme