Smartphone Pinky ne demek?

Smartphone Pink Pinky, günlük hayat akışında vazgeçilmez olan yoğun akılı telefon kullanımına bağlı yaşanıyor. Smartphone Pink Pinky nedir?

“Akıllı Telefon Parmağı” olarak da nitelendirilen Smartphone Pinky sorunu günlük hayat akışında özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla beraber gündeme gelmeye başladı.
SMARTPHONE PİNKY ÇEŞİTLİ DEĞİŞİKLİKLERE NEDEN OLUYOR
Smartphone Pinky olarak tabir edilen durum kullanıcılar üzerinde psikolojik ve fiziksel değişikliklere neden oluyor. Özellikle sosyla medya platformlarında kullanıcılar serçe parmaklarını bu hususta paylaşmaya başladı.
SMARTPHONE PİNKY NE GİBİ BİR OLUMSUZLUĞA YOL AÇIYOR?
Güncel tabirle Smartphone Pinky, serçe parmakta çöküklüklere, ağrı ve şişliklere ve parmak üzerinde şekil bozukluklarına neden olurken, belirtiler kişilerin psikolojilerini de olumsuz etkiliyor. Akıllı telefon kullanımının bilinçli olması bu sorunla başa çıkmak için büyük önem taşıyor. Smartphone Pinky oluşumunun ilerlememesi adına planlı telefon kullanım alışkanlığı edinip, düzenli olarak mola verilerek telefon kullanılması zorunlu hale geliyor. Smartphone Pinky daha küçük telefon ve dokunmatik ekran dışında tuşlu telefonlarda ağırlıklı olarak baş parmakta görülüyor.

Bakmadan Geçme