Slovak öğrenciler Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

Ziyaret sırasında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş, Afyonkarahisar'a gelen 18-25 yaş aralığındaki 15 Slovak öğrenci ile entegrasyonlarının sağlanacağı bu proje kapsamında öğrencilerin Afyonkarahisar'da uygulanan çeşitli meslek dalları üzerine çalışanlarla anket çalışması uygulayacaklarını ifade etti. Bu tür projelere desteği nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner'e teşekkür eden Müdür Diktaş, bu [&hellip]

Ziyaret sırasında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Diktaş, Afyonkarahisar’a gelen 18-25 yaş aralığındaki 15 Slovak öğrenci ile entegrasyonlarının sağlanacağı bu proje kapsamında öğrencilerin Afyonkarahisar’da uygulanan çeşitli meslek dalları üzerine çalışanlarla anket çalışması uygulayacaklarını ifade etti. Bu tür projelere desteği nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür eden Müdür Diktaş, bu proje kapsamındaki ziyaretlerden birini Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’ne gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirtti.
Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan ise Afyonkarahisar’a gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek Türkiye’deki sağlık sistemi hakkında Slovak heyeti bilgilendirdi.
Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” kapsamında sağlık sisteminin işleyişi ile ilgili bilgiler veren Genel Sekreter Başkan, Türkiye’nin sağlık sistemi uygulamalarıyla Slovakya sağlık sistemi arasında benzerliklerin olduğunu belirterek, bizdeki sağlık sisteminin koruyucu hizmetler, tedavi edici hizmetler ve rehabilite edici hizmetler olmak üzere 3 ana eksen üzerinde ilerlemekte olduğunu anlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme