• Haberler
  • Genel
  • Sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum – Kocatepe Gazetesi

Sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa’nın ardından Şuhut’a giden Bakan Veysel Eroğlu, Şuhut’ta İlim ve Kültür Merkezi, Halk Eğitim ve yeni devlet hastanesi ziyaret etti. Eroğlu incelemelerin ardından hemşerileriyle iftarda buluştu Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Yerel Medya Başarı Ödülleri ile Sinanpaşa’da yapımı devam eden tesislerin temel atma töreninin ardından baba ocağı Şuhut’a gider Bakan Veysel Eroğlu burada ilk olarak [&hellip]

Sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum

Sinanpaşa’nın ardından Şuhut’a giden Bakan Veysel Eroğlu, Şuhut’ta İlim ve Kültür Merkezi, Halk Eğitim ve yeni devlet hastanesi ziyaret etti. Eroğlu incelemelerin ardından hemşerileriyle iftarda buluştu

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Yerel Medya Başarı Ödülleri ile Sinanpaşa’da yapımı devam eden tesislerin temel atma töreninin ardından baba ocağı Şuhut’a gider Bakan Veysel Eroğlu burada ilk olarak ziyaretlerde bulundu. İlim ve Kültür Merkezi’nin inşaatını üst katlara kadar gezen Bakan Eroğlu, en üst kata kadar çıkarak çatı ve üst kaplamayı inceledi. Türkiye’nin en önde gelen hazır beton tuğla firmalarından birinin kullanıldığı inşaatın tamamlanmasının ardından hangi bölümlerin nasıl değerlendirileceğini öğrenen Eroğlu, tesisle ilgili eksik ve ihtiyaçlarla ilgili notlar aldırdı.
YENİ HASTANEYE TAM NOT
İlim ve Kültür Merkezi’nin ardından hemen arkasında yapımı yeni tamamlanan Şuhut Devlet Hastanesi inşaatında da incelemelerde bulunan Bakan Veysel Eroğlu, hastanenin acil servisinden polikliniklerine doğum servisine hemen her bölümü inceledi. Mescitten morga kadar tüm bölümlerin yerleri ve ihtiyaçlarını dinleyen Eroğlu, yeni hastaneyi çok beğendi. Bazı ihtiyaçlarla ilgili yetkililere talimatlar veren Eroğlu, hastanenin Şuhutlulur’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
HALK EĞİTİM PROJEDEN GÜZEL OLMUŞ
Devlet Hastanesi’nin ardından ise son ziyaretini yapımı yeni tamamlanan Halk Eğitim Merkezi’ne gerçekleştiren Bakan Veysel Eroğlu, projesi Şuhutlular tarafından seçilen projede Şuhutlulara verilecek eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Halk eğitim merkezinin projedekinde de güzel olduğunu ifade eden Veysel Eroğlu, daha sonra iftar programı için Ölmezoğlu Düğün Salanu’na gitti. İlahilerle başlayan iftara büyük ilgi gösteren Şuhutlular salonu tamamen doldurdu.
HEMŞERİLERİNE İFTAR VERDİ
Afyonkarahisar protokolünün de katıldığı iftarıda Türk halkına hizmet etmek için insanüstü gayretle çalıştıklarını anlatan Eroğlu, “Birlik beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacımız var, çünkü bu coğrafyada ayakta kalmamız için güçlü olmamız gerekiyor başka bir yolu yok. Dolayısıyla biz de çok güçlü olacağız. Birbirimizi seveceğiz. Ben de her ramazanda olduğu gibi bugün sizlerle beraberim çok sevdiğimi hemşehrilerimle beraber burada bulunmanın, burada kucaklaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Memleketimizi unutmuyoruz burada doğduk buranın ekmeğini yedik buranın suyunu içtik. Gerek Şuhut’a gerek Afyonkarahisar’a tüm Türkiyeye gerekli hizmeti yapmak için insan üstü gayretle çalışıyoruz.”
Hemşerilerine verdiği iftarın ardından Şuhutlular’ı tek tek uğurlayan Bakan Eroğlu, iftarın ardından Ankara’ya döndü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme