“Sizler için varız” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Halk Günü Toplantısı düzenlendi. Halk Günü Toplantısı’na başkanlık eden Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşın dilek ve temennilerini dile getirmesini istedi.DEVLET, VATANDAŞINHİZMETİNİ GÖRÜRVatandaşların dile getirdiği sorunların çözülmesi için gayret gösterdiklerini belirten Vali Yıldırım, “Bizler sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için buradayız. Aslında devlet mekanizması tabii ki vatandaşların hizmetini görmek için vardır. Kamu kaynakları vatandaşın hizmetini [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Halk Günü Toplantısı düzenlendi. Halk Günü Toplantısı’na başkanlık eden Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşın dilek ve temennilerini dile getirmesini istedi.
DEVLET, VATANDAŞIN
HİZMETİNİ GÖRÜR
Vatandaşların dile getirdiği sorunların çözülmesi için gayret gösterdiklerini belirten Vali Yıldırım, “Bizler sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için buradayız. Aslında devlet mekanizması tabii ki vatandaşların hizmetini görmek için vardır. Kamu kaynakları vatandaşın hizmetini görmek için kullanılır” diye konuştu.
KAMU KAYNAKLARINI
VERİMLİ KULLANIYORUZ
Vali Yıldırım, şöyle devam etti:
“Biz de bize tahsis edilen kamu kaynaklarını en verimli biçimde vatandaşlarımızın hizmetinde kullanabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler sizler için varız. Devlet teşkilatı sizler için var.”
SORUNLARIN
ÇÖZÜMÜ SAĞLANACAK
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ın ardından Halk Günü Toplantısı’na katılan vatandaşlar, sorunlarını dile getirdi. Vali Yıldırım, gerekli notları aldırarak sorunların çözümünün takipçisi olacağını kaydetti. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme