'Sizler bize emanetsiniz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iftarı, Huzurevi'nde kalan yaşlılarla açtı Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Huzurevi'ndeki yaşlılarla iftarda bir araya geldi. Güner, 'Siz değerli annelerimiz ve babalarımız, bizleri geleceğe emanet eden siz çok kıymetli büyüklerimiz sayesinde memleketin hemen her köşesinde sizlerin evlatları kimisi kamu görevlisi, kimisi asker ve kimileride siyasetçi olarak sizlere ve ülkemize hizmet [&hellip]

“Sizler bize emanetsiniz”

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iftarı, Huzurevi’nde kalan yaşlılarla açtı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Huzurevi’ndeki yaşlılarla iftarda bir araya geldi. Güner, “Siz değerli annelerimiz ve babalarımız, bizleri geleceğe emanet eden siz çok kıymetli büyüklerimiz sayesinde memleketin hemen her köşesinde sizlerin evlatları kimisi kamu görevlisi, kimisi asker ve kimileride siyasetçi olarak sizlere ve ülkemize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bilindiği gibi insanlar beşer olması nedeniyle önce çocuk, genç, anne, baba ve yaşlılık çağlarını yaşıyorlar. Hepimize Cenab-ı Allah imanlı ve Kur’anlı ömür nasip etsin” dedi.
HAYIRLI VE UZUN
ÖMÜR TEMENNİSİ
Güner, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bizler sizlerin yerleştirdiği birer evlatlar olarak, sizlere hizmet etmek adına devletimizin ve hükümetimizin imkanlarını seferber ediyoruz. İnanıyorum ki yaşadığınız bu birliktelikleri çok iyi bir şekilde yaşıyorsunuzdur. Ben bu vesile ile sizlere hizmette bulunan arkadaşlara başarılı çalışmalarının devamını diliyor, sizlere Allah’tan hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.”
YOĞUN KATILIM
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen ve Hayırsever Meziyet Çelikoğlu tarafından desteklenen iftar programına Vali Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra İkmal Komutanı Tuğg.Gökhan İsmet Gülmez ve eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, Vali Yardımcısı Akgün Corav, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Müdürleri ve Afyonkarahisar, Emirdağ, Sandıklı ve Bolvadin Huzurevi sakinleri katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme