• Haberler
  • Genel
  • 'Sizi taşımaktan gurur duyuyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Sizi taşımaktan gurur duyuyorum' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Özel Otobüsleri'ni işleten Şanlı Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, şehit yakınları ve gazileri, engelli vatandaşları ücretsiz taşımaktan gurur duyduklarını söyledi Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri'ni işleten Şanlı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Şanlı, 'Biz taşımaktan gurur duyuyoruz. Günlük 17-18 bin [&hellip]

“Sizi taşımaktan gurur duyuyorum”

Afyonkarahisar Özel Otobüsleri’ni işleten Şanlı Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, şehit yakınları ve gazileri, engelli vatandaşları ücretsiz taşımaktan gurur duyduklarını söyledi

Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri’ni işleten Şanlı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Şanlı, “Biz taşımaktan gurur duyuyoruz. Günlük 17-18 bin kilometre yol yapıyoruz. Şehit yakınlarımızın, gazilerin ve engelli vatandaşlarımızın duasıyla başımıza kaza-belâ gelmiyor. Sadece ve sadece para kazanmak amacıyla yola çıkmak doğru değil. Engelliler için araç aldım. Hiçbir ücret almadığım yolcular için yatırım yapmış oldum” dedi.
ÖĞRENCİLER, DERNEĞİ
ZİYARET EDECEK
Okulların kapanmasına yakın bir dönemde, öğrencilerin derneği ziyaret etmesi için çalışma başlatacaklarını kaydeden Şanlı, “Mayıs ayında, okulların kapanmasına bir hafta kala lise ve ortaokul öğrencilerinin, üniversite öğrencilerini burayı ziyaret ettirmek istiyoruz. Ziyaretin akabinde de bir Türk Bayrağı hediye etmek istiyoruz. O insanlar burayı gördüklerinde daha milliyetçilik duyguları kabaracaktır. Biz de sponsor olcağız otobüs ve bayrak anlamında” diye konuştu.
GALİP ŞANLI’YA TEŞEKKÜR
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Galip Şanlı’ya yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Kumartaşlı, Özel Halk Otobüsleri’nin gösterdiği duyarlılığı minibüsçülerden de beklediklerini belirterek “Bir-bir buçuk yıldır gazilerimizin ve eşlerinin kanunen tayınması sabit.b Gazilerimizin çocuklarını da 1 buçuk yıldır taşıyor. Biz iki kez Şoförler ve Otomobilciler Odası’na başvurduk. Durak başkanlarıyla görüşecekleri cevabı geldi, bir daha yanıt gelmedi” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Yer istişaresi

Şanlı Turizm A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, Dernek’in yerinin uygun olmadığını, başka bir yere taşınılması gerektiğini söyledi. Dernek Şube Başkanı Kumartaşlı ise, Afyonkarahisar Belediyesi’nin bu konuda kendilerine yardımcı olacağını belirtti.

Acı hatıra

5 Eylül 2012’de Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamada etrafa saçılan bomba parçaları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde sergileniyor.

Bakmadan Geçme