'Sizi kesecek bıçağın kökünü kuruturuz'

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kurucu üyelerinden, zanaatkar Galip Yit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'a gerçekleştirdiği son ziyaretinde Cumhurbaşkanı'na özel imal ettiği bıçağı armağan etti   Afyonkarahisarlılar'ın yakından tanıdığı, sevilen, sayılanzanaatkarlardan Galip Yit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a armağan etmek üzere özel imalat bir çakı hazırlamıştı. Demir ve cam gibi nesneleri bile bir kerede kesebilme özelliğine sahip olan [&hellip]

AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kurucu üyelerinden, zanaatkar Galip Yit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a gerçekleştirdiği son ziyaretinde Cumhurbaşkanı’na özel imal ettiği bıçağı armağan etti

Afyonkarahisarlılar’ın yakından tanıdığı, sevilen, sayılanzanaatkarlardan Galip Yit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a armağan etmek üzere özel imalat bir çakı hazırlamıştı. Demir ve cam gibi nesneleri bile bir kerede kesebilme özelliğine sahip olan çakı bıçağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verebilmek için geçtiğimiz yılarda Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a yaptığı ziyaretlerde fırsat kollayan Galip Yit bu muradını gerçekleştirememişti.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın AK Parti’nin kurucu üyelerine gösterdiği özel ilgi ve alaka Galip Yit’in bu arzusunun gerçekleşmesini sağladı. Başkan Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yoğun gayretleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına ulaşan Galip Yit, özel imal ettiği bıçağı Erdoğan’a arz etti. “Sayın Cumhurbaşkanım bu bıçak demiri, camı kesebilen bir yapıya sahip” diye hediyenin özelliğini anlatan Yit’e Erdoğan, “Bu bıçak beni de keser o zaman” dedi. Yit ise buna karşılık “Sayın Cumhurbaşkanım seni kesecek bıçağın kökünü kuruturuz” yanıtında bulundu. Hediye ve aldığı cevap karşısında memnuniyeti yüzüne yansıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan Galip Yit’e “Peki, bir isteğin var mı” diye sordu. Galip Yit de “Sayın Cumhurbaşkanım hep özlemimdir, size bir sarılabilir miyim?” diye sordu. “Allah Allah” diye karşılık veren Erdoğan Galip Yit ile kucaklaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Kurucu üyesi Galip Yit arasındaki içten muhabbet çevrede bulunanlar tarafından muhabbetle izlendi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme