'Sizi Görmek İçin Geldim Sayın Valim'

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sandıklı'da katıldığı Halk Toplantısı'nda vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Sandıklı’da düzenlenen Halk Toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında gerçekleşti. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sandıklı ilçesinde gerçekleştirilen Halk Toplantısında vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini tek tek dinleyerek çözümü noktasında ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi.

Haber

DEVLET ANA’YI GÖRMEK İÇİN TOPLANTIYA KATILDI

Vali Yiğitbaşı, Halk Toplantısı’nda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların talebini de geri çevirmedi. 74 yaşındaki Hidayet Yavuz el emeği göz nuru ile ördüğü şalı Vali Yiğitbaşı’na hediye etti. Yavuz, Sandıklı Kaymakamlığı ve Belediyesi’nden memnun olduğunu belirterek “Sizi takip ediyorum, görmek için geldim Sayın Valim” dedi.

Haber

“HİDAYET TEYZEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vali Yiğitbaşı, “Halk Toplantımıza bizimle tanışmak için gelen 74 yaşındaki Hidayet Yavuz Teyzemiz, içten sevgisi ve hayır duası ile günümüze neşe kattı. El emeği şal hediye eden Hidayet Teyzemize teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme