Sizi gördüm, Maliyeci geldi sandım

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın Birinci Küçük Sanayi’deki ziyareti sırasında esnaf, içini döktü Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın, Birinci Küçük Sanayi ziyareti sırasında ilginç sohbetler yaşandı. Bir esnaf, Yılmaz’a hitaben “Siyasetçiler seçimden seçime gelirler. Ama bu yıl ilk kez bir milletvekilimizi aramızda gördük” dedi. Başka bir esnaf ise devlet büyüklerinin esnafın sorunlarına şahit [&hellip]

Sizi gördüm, Maliyeci geldi sandım

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın Birinci Küçük Sanayi’deki ziyareti sırasında esnaf, içini döktü

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın, Birinci Küçük Sanayi ziyareti sırasında ilginç sohbetler yaşandı. Bir esnaf, Yılmaz’a hitaben “Siyasetçiler seçimden seçime gelirler. Ama bu yıl ilk kez bir milletvekilimizi aramızda gördük” dedi.
Başka bir esnaf ise devlet büyüklerinin esnafın sorunlarına şahit olmadıklarından yakındı. “Siz geldiniz, Allah razı olsun. Ama diğer devlet büyüklerimizi, oda başkanlarımızı da burada görmek istiyoruz” diyen esnafa Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP olarak esnafa önem verdiklerini söyledi.
Ziyaretteki dikkat çekici başka bir diyalog ise, bir esnafın MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyeti “Maliyeci” sanması oldu. Esnaf şöyle konuştu:
“İnanın işlerimiz çok durgun. Ben 14 kişi çalıştırıyordum. Şimdi 2 kişiye düştük. Borçlarımızı ödeyemiyoruz. Sizi uzaktan gördüm. Maliyeci geldi sandım. Durumumuz o kadar kötü.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme