“Sizden öğreneceğimiz çok şey var”

Vatandaşların kendilerinden yeni projeler beklediğini dile getiren Pakdemirli, Mevlana'nın “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” sözünü anımsatarak, yeni sistemin hakkını vereceklerini vurguladı. Pakdemirli, “Yerlilik ve millilik ekseninde tarım ve ormancılık politikalarımızı 2023'e, 2053'e ve 2071'e inşallah taşıyor olacağız” ifadesini kullandı.Bakan Pakdemirli eşinin bulduğu “Çiftçimizin yüzü gülsün, çocuklarımız ormanlarla büyüsün” sloganını paylaştı. Tören [&hellip]

Vatandaşların kendilerinden yeni projeler beklediğini dile getiren Pakdemirli, Mevlana’nın “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım” sözünü anımsatarak, yeni sistemin hakkını vereceklerini vurguladı. Pakdemirli, “Yerlilik ve millilik ekseninde tarım ve ormancılık politikalarımızı 2023’e, 2053’e ve 2071’e inşallah taşıyor olacağız” ifadesini kullandı.
Bakan Pakdemirli eşinin bulduğu “Çiftçimizin yüzü gülsün, çocuklarımız ormanlarla büyüsün” sloganını paylaştı. Tören verilen hediyelerden sonra son buldu.

Bakmadan Geçme