Siyer-i Nebi Yarışması’na 3 bin kişi katıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen “Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” ülke genelinde il ve ilçe merkezlerindeki devlet okullarında gerçekleşti. 90 dakika süren sınavda, Ortaokul öğrencilerine test şeklinde 60, Lise öğrencilerine ise 90 soru soruldu.Siyer- i Nebi Yarışması hakkında bir basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun sınavın [&hellip]

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen “Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” ülke genelinde il ve ilçe merkezlerindeki devlet okullarında gerçekleşti. 90 dakika süren sınavda, Ortaokul öğrencilerine test şeklinde 60, Lise öğrencilerine ise 90 soru soruldu.
Siyer- i Nebi Yarışması hakkında bir basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun; sınavın Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) hayatını anlamak, anlatmak üzere” yapılmış olduğunu söyledi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından organize edilen Siyer-i Nebi Yarışmasına katılan tüm öğrencilere teşekkürlerini dile getiren Muharrem Coşkun; “Türkiye’de aynı anda saat 11’de yarışma başladı. Afyonkarahisarımızdan 3000 öğrencimiz bu maratona katıldı. İsteriz ki bu daha fazla rakam olsun. AGD Şube Yönetimi olarak bu rakamın daha da arttırılması için gayretlerimizi daha da artıracağız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme