• Haberler
  • Genel
  • Siyasiler halatta buluştu – Kocatepe Gazetesi

Siyasiler halatta buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 7. Spor Oyunları’na protokolün yanı sıra siyasiler de akın etti Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın tertiplediği ve geleneksel hale getirdiği Spor Oyunları’nın açılışı görkemli bir törenle Pazartesi günü Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Açılışa ilçelerin belediye başkanları, siyasiler, partilerin il başkanları, sporcular ve işadamları katıldı. Geçen yılki açılış yağmur nedeniyle Atatürk [&hellip]

Siyasiler halatta buluştu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 7. Spor Oyunları’na protokolün yanı sıra siyasiler de akın etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın tertiplediği ve geleneksel hale getirdiği Spor Oyunları’nın açılışı görkemli bir törenle Pazartesi günü Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Açılışa ilçelerin belediye başkanları, siyasiler, partilerin il başkanları, sporcular ve işadamları katıldı. Geçen yılki açılış yağmur nedeniyle Atatürk Spor Salonu’nda yapılmış ve siyasiler ve protokol halat çekme yarışına da katılmışlardı. Yağmur nedeniyle halatın ıslanmasından sonra da tüm siyasiler olanca güçleriyle halatı çekince de sırılsıklam olmuşlardı. Bu kez organizede görev alanlar, yağmurunda yağıp geçen yılki gibi bir olayın yaşanmaması için halatı da yağmurdan korumayı başardılar. Bu yılki açılışta yine siyasiler ve protokol üyeleri halatın başına geçtiler. Yapılan halat yarışında ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Spor Oyunları Komite Başkanı Gürcan Aşçı, Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın olduğu grup, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın olduğu grubu yenmeyi başardı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da yüzü her ne kadar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a dönük olsa da orta kısımda yarışmayı tercih etti. Geçen yıldan tecrübeli olan Balkanlıoğlu, bu yıl daha dikkatli bir yarışma çıkardı.

Halat yarışmasından dikkat çeken
ayrıntılardan birisi de Yarışma bitmesine
rağmen İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’in yarışmayı bırakmamasıydı.

Geçen yılki açılışta protokol üyelerinin
yarışması için kullanılan halat ıslak olunca yarışmaya katılanların üzerleri de sırılsıklam olmuştu. Fotoğrafta geçen yılki açılışta yapılan yarışmadan bir detay yer alıyor.

Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme