Siyasi partiler ikinci gün bayramlaştı

Kurban Bayramının ikinci günü siyasi partilerin Afyonkarahisar'daki İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarında bayramlaşma programı düzenlendi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Merkez İlçe Başkanlığının birlikte düzenlediği bayramlaşma programı parti binasında gerçekleştirildi. İl Başkanı Aziz Aslan MHP olarak tüm Afyonkarahisarlılar’ın, Türk İslam Aleminin ve Yüce Türk Milleti’nin Kurban Bayramını kutladıklarını söyledi. BAYRAMLAR MİLLETİ AYAKTA TUTUYORBayramların birlik [&hellip]

Siyasi partiler ikinci gün bayramlaştı

Kurban Bayramının ikinci günü siyasi partilerin Afyonkarahisar’daki İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarında bayramlaşma programı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Merkez İlçe Başkanlığının birlikte düzenlediği bayramlaşma programı parti binasında gerçekleştirildi. İl Başkanı Aziz Aslan MHP olarak tüm Afyonkarahisarlılar’ın, Türk İslam Aleminin ve Yüce Türk Milleti’nin Kurban Bayramını kutladıklarını söyledi.
BAYRAMLAR MİLLETİ
AYAKTA TUTUYOR
Bayramların birlik ve beraberliğe, barışa, sağlığa, huzura vesile olmasını dileyen Aslan; “Tabii ki hem dini bayramlar hem dini bayramlar bizim Necip Milletimiz için olmazsa olmazlardan özel günlerimizdir. Bugünlerde insanlarımız hem dostluklarını, akrabalıklarını, birlik ve beraberliklerini pekiştiriyorlar hem de daha ulvi duygulara bürünüyorlar. Daha güzel yakınlaşmalar yapabiliyorlar. Milletimizi ayakta tutan unsurların önemlilerinden bir tanesi olmuş oluyor.” dedi.
“YÖNETİCİLER KENDİLERİNE
ÇEKİ DÜZEN VERSİNLER”
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, bayram zamanında da olsa çevrede yaşanan olaylara değinmeden geçmenin mümkün olmayacağını söyledi. Ortadoğu’nun kan gölüne dönmüş durumda olduğunu vurgulayan Aslan; “Ortadoğu kan gölüne dönmüş durumda. Bu ateş ülkemize sıçratılmaya çalışılıyor. Bayramlaşma programımız sırasında aldığımız bir habere göre Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Valilik tarafından iki mahallenin boşaltılması kararı alınmış. Dolayısıyla ülkemiz bu olumsuzluklardan hızlı bir şekilde etkilenmektedir. Bunları siyaset olsun diyerek söylemiyoruz. Ama yıllardır tabiri caiz ise ağızlarına yüzlerine bulaştırdıkları dış politika uygulamaları ile milletimiz zarar görmektedir. Bizi yöneten insanların artık en kısa zamanda kendilerine bu konu ile ilgili çeki düzen vermeleri gerekmektedir. Bu milleti ateş içerisine sokmayacak, milletimizin boynunu büktürmeyecek canların yanmayıp, ailelerin bölünmeyeceği bir gayret içerisine girmeleri gerekmektedir. Bu düşüncelerle tekrar milletimizin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin bayramlarının mübarek olmasını diliyoruz. Allah bu millete daha nice bayramlar yaşatsın.” diye konuştu.
İLAHİ EMİR BİRLİK OLMAK
Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel parti de düzenlenen bayramlaşma programında Türk Milletinin ve İslam Aleminin mübarek kurban bayramını kutladığını ifade etti. Şenel şöyle konuştu: “Şuhedamıza rahmet diliyorum. İslam dünyasının en acımasız zulümlerle karşı karşıya bulunduğu bu dönemde itaat etmemiz ve teslim olmamız gereken en önemli ilahi emir ise ‘birlik’ olmaktır. Müslümanların birliği ve kardeşliği için çalışmaktır. Bugün İslam Alemi paramparçadır. Küresel oyunların, alçakça planların hedefi halindedir. Başımızı nereye çevirsek bir yetimin feryadını, bir mazlumun çığlığını duyuyoruz. Oysa bu dünya da herkesin insanca yaşamasına yetecek kadar yer de var, nimet de var. Ancak adil bir düzen yok. Milyarlarca insan sömürgeci zihniyet tarafından aç, susuz ve vatansız yaşamaya mahkum ediliyor. Bugün Filistin, Gazze, Suriye, Mısır, Irak, Meammar, Afganistan, Pakistan, Libya ve birçok İslam Aleminde yapılan zulümlere dur demenin zamanı geldi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme