• Haberler
  • Genel
  • 'Siyasi hareketin en önemli unsuru gençlerdir'

'Siyasi hareketin en önemli unsuru gençlerdir'

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği yemekte Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden mezun olan üniversite teşkilatı mensuplarına birer plaket verdi AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu tarafından AK Parti üniversite teşkilatı mensuplarına verilen yemeğe katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir siyasi hareketin geleceğinde en önemli [&hellip]

“Siyasi hareketin en önemli unsuru gençlerdir”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği yemekte Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden mezun olan üniversite teşkilatı mensuplarına birer plaket verdi

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu tarafından AK Parti üniversite teşkilatı mensuplarına verilen yemeğe katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir siyasi hareketin geleceğinde en önemli unsurun gençler olduğunu söyledi.
Ürün, Türkiye’nin mevcut genç potansiyeli ile Avrupa ülkelerinin gıpta ile baktığı bir ülke olduğunu belirtti. Ürün, “Bugün girdiği her seçimde sandıktan birinci çıkan bir siyasi hareket olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bu başarısında şüphesiz gençlik kollarının da emeği bulunmaktadır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’nin oluşumunda koyduğu hedefler doğrultusunda gençlik kollarına büyük önem vermektedir. Bu ülkede makbul olan insan görevini yapan insandır” dedi.
GÜNDEMİ İYİ OKUYUN
Gençlere öğütler veren Ürün şöyle konuştu:
“Bu ülkede makbul insan görevini yapan insandır sözü çok önemli. Üniversite öğrencisisin görevi nedir? Okulunu en iyi derece ile bitirmek. Fakülte ise 4 yılda mezun olmak ama sadece bu da değil. Milyonlarda genç içinde tercih edilebilir olması için mutlaka kendini geliştirmesi de gerekiyor bu öğrencinin. Aynı zamanda ülkenin sorunlarını bilen, gündemi iyi okuyan insanlar olması da gerekiyor. AK Parti üniversite teşkilatının bunu yaptığını düşünüyorum. Onların bu ülkenin geleceğine dair söyleyecek sözleri var. İnşallah AK Parti üniversite teşkilatından yetişen insan gücümüz yarın bu ülkenin geleceğinde milletvekili, bakan, parti yöneticisi sıfatıyla söz sahibi olacaktır.”
“SAĞLAM BİR EKİP”
Ürün’den sonra söz alan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu ise “Genç kardeşlerimizin üniversite hayatı boyunca yanlarındaydık. Gönül bağımız hepsiyle olabildiğince kuvvetli. AK Parti ailesinin içinde tanıdığım kardeşlerimle sadece üniversite hayatı boyunca beraber değiliz. Allah nasip ettiği müddetçe hepsiyle bağlarımız kopmadan devam edecek. Gençlerle gerçekleştirilen hangi program olursa olsun bizleri hiç yalnız bırakmayan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Vekilimiz Halil Ürün’e teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.
İl Gençlik Kolları Üniversite Başkanı İhsan Çoban ise “Çok sağlam bir ekiple çok verimli bir dönem geçirerek bugünlere geldik. Bazı arkadaşlarımız mezun oldu. Ülkemize yararlı bu davanın peşinden giden ve tek başına da kalsa gidecek olan, eli kalem, kitap ve tablet tutan bir nesil gelmektedir. Afyon Üniversite AK Parti Teşkilatı (ÜNİAK) olarak bu eğitim yılı içerisinde üniversiteli kardeşlerimizle 35 farklı faaliyet gerçekleştirdik, Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde de faaliyetlerimize ara vermeksizin devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Toplantı Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden mezun olan gençlere Milletvekili Halil Ürün tarafından plaket verilmesi ile son buldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme