Siyaset Okulu Afyon'da – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da yapılacak olan siyaset okulu hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yasin Kara, “Ülkemizin en büyük zenginliklerinden birisi gençler. Iyi ve güzel doğru ve adil olan için en büyük enerji kaynağı gençlerimizde mevcuttur. Eğer bundan daha güzel bir dünya istiyorsak bu, bugünün gençleri ile olacak veya olmayacak. Bu anlamda gençlerin toplum meselelerine [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılacak olan siyaset okulu hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yasin Kara, “Ülkemizin en büyük zenginliklerinden birisi gençler. Iyi ve güzel; doğru ve adil olan için en büyük enerji kaynağı gençlerimizde mevcuttur. Eğer bundan daha güzel bir dünya istiyorsak; bu, bugünün gençleri ile olacak veya olmayacak. Bu anlamda gençlerin toplum meselelerine duyarlı olmasını, siyasetin içerisinde yer almasını önemsiyoruz. Ve gençlerimiz için Afyonkarahisar’da bir Siyaset Okulu açmayı planladık” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar Siyaset Okulu sorumlusu, ve Genç Saadet Afyonkarahisar Yüksek Öğrenim Birimi Başkanı Ercan Ketenci,”Ders günlerimiz hafta sonları olacak. Dersler ulaşımın daha kolay olduğu, merkezi ve nitelikli bir ortamda yapılacak inşaallah. Saadet Partisi binalarında yapılmayacak bu eğitimler. Sertifika törenimizi de 16-17 Aralık tarihlerinde  yapmayı planlıyoruz. Çok sevindirici bir şekilde başvurular devam ediyor. İnşallah geçen yılın mezunları ve bu yılın ilk üçe giren öğrencilerini Ankara’da bir araya getirecek şekilde organize edilmiş olan sertifika töreni de olacak.”

Bakmadan Geçme