• Haberler
  • Genel
  • 'Siyaset, millete hizmet aracıdır' – Kocatepe Gazetesi

'Siyaset, millete hizmet aracıdır' – Kocatepe Gazetesi

TBMM Başkan Müşaviri olarak görev yapan ve Milletvekilliği için istifa eden Cengiz Sağlam AK Parti'den aday adaylığını açıkladı AK Parti'de Milletvekili aday adaylığı için 11 Şubatta başlayan süreç, dün sona erdi. Dün itibari ile Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na başvurarak aday adaylığını açıklayan son isim ise TBMM Başkanlığı eski müşaviri Cengiz Sağlam oldu. Aslen Emirdağ'lı olan ve [&hellip]

“Siyaset, millete hizmet aracıdır”

TBMM Başkan Müşaviri olarak görev yapan ve Milletvekilliği için istifa eden Cengiz Sağlam AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı için 11 Şubatta başlayan süreç, dün sona erdi. Dün itibari ile Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na başvurarak aday adaylığını açıklayan son isim ise TBMM Başkanlığı eski müşaviri Cengiz Sağlam oldu. Aslen Emirdağ’lı olan ve uzun yıllar Ankara’da bürokrasinin birçok kademesinde görev alan Cengiz Sağlam, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile aday adayı olduğunu açıkladı.
Sağlam burada yaptığı açıklamasında, “Siyaset, millete hizmet aracıdır. Siyaset bir kararlılık, bir sebat işidir. Siyaset cesur yüreklerin işidir. Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve cumhuriyetimizin kazanıldığı bu topraklarda Afyonkarahisarımızı güçlü, Türkiyemizi daha aydınlık yarınlara ve AK Partimiz ile taşımak, ancak ilkeli ve bilinçli bir siyasetle mümkündür. Genç yaşımdan beri siyaset ve bürokrasinin içerisindeyim. Siyaseti halka hizmet aracı olarak görüyorum. Ülkemizin derdine derman olacak, ihtiyaçlarına çare olacak gücü her zaman vardır. Afyonkarahisar gibi her yönüyle özel bir şehrin iddiasını sürdürecek siyaset mimarlarına ihtiyaç vardır. Ülkenin ve milletlin derdini kendine dert edinecek, meselelerin takibinde namludan çıkan kurşun gibi hızlı ve kararlı olacak, her türlü engelleri aşacak, her türlü zorluğun üstesinden gelecek iradeye, ferasete ve dirayete sahip olmak gerekir. Bu meseleler için AK Parti saflarında göreve talip oldum. Milletvekili aday adaylığı için başvurdum” dedi.
İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan adaylık açıklamasına AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu’nun yanında Sağlam’a destek veren partililer katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme