• Haberler
  • Siyaset
  • 'Siyaset kurumu vatandaşın sorunun çözmek için var'

'Siyaset kurumu vatandaşın sorunun çözmek için var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı’nda ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların gönlünü aldı. Köksal, bayram ziyaretleri sırasında Afyonkarahisar merkezdeki temaslarının yanı sıra Sandıklı, Dinar, Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Bayat, Bolvadin, Çay, Emirdağ, Sinanpaşa, Hocalar, Şuhut, Sultandağı, Çobanlar ve İhsaniye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, Afyonkarahisar Valiliği ve CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı’nda ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların gönlünü aldı. Köksal, bayram ziyaretleri sırasında Afyonkarahisar merkezdeki temaslarının yanı sıra Sandıklı, Dinar, Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Bayat, Bolvadin, Çay, Emirdağ, Sinanpaşa, Hocalar, Şuhut, Sultandağı, Çobanlar ve İhsaniye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, Afyonkarahisar Valiliği ve CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenlerinde de yer aldı.
BÜYÜKLERİMİZİN ELİNİ ÖPTÜK
Milletvekili Burcu Köksal, ilçelere bağlı köy ve beldelerde de vatandaşların sorunlarını dinleyerek, “Siyaset kurumu, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için var. Bayramlar ise birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Büyüklerimizin ellerini öpmek, onların halini hatırını sormak için bayramları da fırsat biliyoruz. Vatandaşlarımızın ellerini öpmek, bayramda bir isteklerinin olup olmadığını sormak için ziyaretlerimizi ihmal etmiyoruz” dedi.
CUMHURİYET DEĞERLERİ TÜRKİYE’NİN ÇIKIŞ YOLUDUR
İhsaniye’ye bağlı Akören’de ikamet eden, Bingöl’de yaralanan gazi Yusuf Demir’i ziyaret eden Milletvekili Burcu Köksal, “Türkiye, son 30 yıldır terör sorunu ile karşı karşıya. Son 1 yıldır ise bilinçli bir şekilde artırılan terör, ülkemizde ‘kaos’ havası oluşturmaya yönelik bir planın parçası. Bu kaosu oluşturmaya çalışanlar ise Kaçak Saray ve avanesidir. Bu kaostan Başkanlık Sistemi çıkmayacak. Türkiye, milli birlik ve beraberliğini koruyacak, Cumhuriyet değerleri ile tüm toplum güzel günler görecektir” diye konuştu.
HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ
Milletvekili Burcu Köksal’ın Sandıklı’daki bayram ziyaretinde ise Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı ve Sandıklılı Fethi Yaşar da hazır bulundu. Milletvekili Köksal, “Sayın Fethi Yaşar, halkın belediyesinin nasıl olacağı konusunda güzel bir örnektir. Fethi Yaşar’ın halkçı uygulamalarını, 2019’da başta Sandıklımız olmak üzere bütün ilçelerimizde göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
KİRAZ ÜRETİCİSİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Sultandağı ve Çay’daki vatandaşların da sorunlarını dinleyen Milletvekili Burcu Köksal, “Biz kiraz üreticilerinin kirazlarının hak ettiği değerden işlem görmesini ve satılmasını istiyoruz. Bunun için Afyonkarahisar eksenli bir Gümrük Müdürlüğü kurulması gerektiğini biliyoruz. Bununla ilgili çalışmalar ve girişimler yapıyoruz” dedi.
HİZMETLERİ MÜJDE
 GİBİ SUNMAKLA OLMUYOR
Şuhut’ta da partililerle bir araya gelen Milletvekili Köksal, “Sayın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhutlu. Kendisi, her bayram müjdeler veriyor; ama biz halkın gerçek sorunlarını görüyoruz. Şuhutlu patates üreticilerinin mağduriyetlerini görüyoruz. Emirdağ’dan Dazkırı’ya her ilçemizin taleplerini takip ediyoruz. Halkımızın hizmetleri lütufmuş gibi, müjdeymiş gibi duymaya ihtiyacı yok. Halkımızın ekmek talebi var, aş talebi var, kendisinin, ailesinin ve ülkesinin güvenliği talebi var. Bu seslere kulak verin” diye konuştu.
UTANÇ DAVASINDA
UTANÇ VERİCİ KARAR
Türkiye Büyük Millet Meclisi Cinsel Suçları Araştırma ve Önleme Komisyonu’nda yapılan görüşmelerde 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edenlere ceza indiriminin gündeme geldiğini hatırlatan Köksal, “13 yaşındaki bir kız çocuğunun 26 kişiyle rızasına binaen birlikte olma kıstasını neye göre belirlediniz dosyada? Bunu merak ediyorum. Çünkü, 13 yaşındaki bir çocuğun sağlıklı iradesiyle, hele ki böyle ciddi bir konuda karar veremeyeceğini varsayıyoruz, bu nedenle merak ediyorum. Bu konudaki düşünceniz yani teori ile savunduğunuz şey ile uyguladığınız pratiğin farklılığı konusunda ne diyeceksiniz?” ifadelerine yer verdi.
DÜĞÜN VE TAZİYE ZİYARETLERİNİ İHMAL ETMEDİ
Milletvekili Köksal, bayram ziyaretleri sırasında İhsaniye-Akören eski Belediye Başkanı Ekrem Demir’e annesinin vefatı dolayısıyla taziyede bulundu. Köksal’ın diğer ziyaretleri şöyle:
CHP Başmakçı ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Köroğlu’nu ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.  Sinanpaşa Taşoluk Beldesi’nde düğüne katıldı. Sandıklı Ürküt Köyü’ndeki Sıla Gecesi etkinliğine katıldı. Bayat Yukarıçaybelen Köyü muhtarının oğlunun düğününe katıldı.
Dinar Duman Köyü’nde Erol Samet’in sünnet düğününe katıldı. Sultandağı Dereçine Beldesi’nde, 2014 yılı Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’in annesinin cenaze törenine katıldı. CHP Dinar İlçe Yönetim Kurulu üyesi Veli Güneş’in torununun sünnet düğününe katıldı. Sandıklı’da Yumruca Köyü muhtarı Davut Yüce’nin oğlunun düğün törenine katıldı. Merhum Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Zekeriya Ölmez’in oğlu Devrim Ölmez’in düğününe katıldı. Gebeceler’de CHP Belde Başkanı Zeki Gökay’ın kızının düğününe katıldı. Sandıklı’da Mehmet Ali Ersoy’un torununun sünnet törenine katıldı. Tazlar’da düzenlenen Katmer Şenliği’ne katıldı. Bayat’ta Ali Osman Şen’in kızının düğününe katıldı. İhsaniye Döğer’de Selahaddin Kalaycı’nın oğlunun sünnet törenine katıldı. İhsaniye Kayıhan’da sünnet törenine katıldı. Afyonkarahisar’da Ahmet Bulut’un kızının düğününe katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme